promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi trágár szavakkal reagált a szombati koncerttel kapcsolatos pletykákra
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A napokban mindenki szeretettel foglalkozik a fiatal énekesnővel.

Tóth Andival van tele a napokban a sajtó: az összes újság csak találgatni tud, hogy ő volt-e az az énekesnő, aki a drog-, és öngyilkosság kiséret miatt a kórházba került vagy sem. Az ilyen és ehhez hasonló cikkekhez a kommentelők is tömegével szóltak hozzá, és a többség 100%-ban biztos benne, hogy Andi került kórházba: folyamatosan kérdőre is vonják az énekesnőt azóta a Facebookon és az Instagramon is a saját oldalán, hogy miért nem vallja be, hogy bajban van?

A kommentelők között állítólag olyanok is megnyilvánultak, akik az énekesnő közvetlen szomszédjai, vagy éppen egy házban laknak vele, és mindegyik kivétel nélkül azt mondja, hogy a hír igaz és az egykori X-Faktoros leányzó került bajba. A managere azonnal cáfolta, hogy Andi lenne és rögvest kikerült Instagramra egy kép, ahol épp a stúdióban vannak. Majd a rákövetkező képen, hogy Marics Petit kísérte el egy akkori koncertjére.

Az emberek általánosságban véve nem hitték el ezeket a történeteket, és a mai napig azt mondják, hogy Andi hazudik és őt vitte el a mentő.

Andi először a kórházas botrány után pár nappal jelentkezett be egy hosszabb Instagram Story videóval, amiben bejelentette, hogy forgat és hamarosan a TV-be kerül a TV2 új sorozata, a „Hazatalálsz."

E hír előtt azonban felröppent az is, hogy november 12-én, szombaton Tóth Andi nem vállalta el a Dancing with the Stars élőshowjában való fellépést, mint visszatérő egykori győztes. Ezzel párhuzamosan nem is olyan régen megírta a Blikk, hogy egy szintén november 12-én lévő szolnoki koncertet is lemondtak a managerével. Az emberek megrohamozták a kommentszekciót, hiszen a támadóknak ezek az információk csak olajak a tűzre.

Andi megelegélte, és most frissen a saját hivatalos Instagramján videóban jelentkezett be, hogy elküldjön mindenkit melegebb éghajlatra:

„Szóval az van, hogy megláttunk egy plakátot, amire rá volt írva, hogy fellépek most szombaton Szolnokon. Jeleztük nekik, hogy erről szósincs, biztos, hogy mi nem foglaltunk le ilyesmit. Ha kell, akkor megmutatom a k*kúrt naptáramat is, hogy ezen a héten tele van a naptáram a forgatás miatt, mivel most van az utolsó hét,"

- kezdte az énekesnő a Storyjában, és hozzátette, ezért sem vállalta a visszatérő Dancinget sem, arra majd vasárnaptól tud csak próbálni.

„Most, hogy ezt így elmondtuk, megyek a Dancing döntőjébe, k*urva sok kedvet adtok hozzá, de megyek és hihetetlen jó produkcióval készülünk,"

- folytatta, a végén pedig azzal fejezte be az énekesnő a monológját, hogy

„És csodálkoztok, hogy nincsen kedvem posztolgatni, mi a f*sznak?"

Valamilyen szinten meg lehet érteni az énekesnőt is, hiszen mindenki tudja, hogy az emberek képesek elmenni egy olyan irányba, amikor mindenbe is beleszólnak: főleg olyanba, amiről valójában nem tudnak semmit sem.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás