promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: az átlag magyarok sorra elhasalnak ebben a felpezsdítő játékban! Lehet, hogy te leszel az üdítő kivétel
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mostani kvízünkben semmi ördöngösre nem kérdezünk rá, csupán olyan dolgokra, amelyek bizony szembejöhetnek simán a hétköznapokon is, ám így egyben mégis ritkán halljátok ezeket.

Azt mondják, hogy az átlag dolgokat a legkönnyebb eltalálni, sőt, ezek olyan apró kis finomságok a mindennapokban, amelyek bizony nagyon könnye beugranak nekünk. Mindenki ismeri ezeket, így pedig tévedni szinte lehetetlen. Mostani kvízünkben ilyen apró kis közös dolgokat hoztunk egybe, hogy aztán olyan kérdéseket tehessünk fel nektek, amelyek bizony egy kicsit felpezsdítik majd a mindennapjaitokat. Aztán a végén simán kiderülhet, hogy igazából nagyon könnyű ezekben is hibázni,

ha futószalagon jönnek, ráadásul, ha még az idő is ott topog rajtatok?

Kiderül majd a végén, mindenesetre készüljetek fel, mivel most olyan, állatos kis szólások és kifejezések érkeznek a magyar nyelv szövevényes rengetegéből, amelyekről már hallottatok, ám lehet, hogy elsőre mégsem lesznek egyértelműek. És még az is megeshet, hogy másodszorra sem. Azért reméljük, hogy egy kis könnyedséget hoznak majd a napjaitokba úgy is, hogy simán megeshet, egy-egy hibát bizony mindenki elkövet majd a kvízek végére.

Játékra fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás