promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellbevágó kvíz: felismered a magyar celebek dekoltázsait?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mennyire ismered a magyar celebek dekoltázsait? Tudod, melyik tartozik Tóth Andihoz, Szabó Zsófihoz, vagy Mardollhoz? Töltsd ki ezt a kvízt!

Naponta jelennek meg olyan cikkek a magyar sajtóban, hogy a hazai hírességek közül éppen ki villantotta meg a mellét, a fenekét, melyikük rakott ki megint dekoltázsos fotót a közösségi oldalára, vagy hogy melyiküknek éppen mije lógott ki az egyik showműsorban.

Folyamatosan ilyen tartalmakkal futunk össze az interneten, de vajon ha elénk rakának néhány felnagyított képet, akkor be tudnánk azonosítani, hogy az adott dekolázsok kikhez tartoznak? Mi most éppen egy ilyen kvízt hoztunk nektek, amin igazából cseppet sem kell gondolkodni, csak jól meg kell tippelnünk, hogy a képen látható idomok melyik hírességekhez kötődnek.

Az alábbi tesztben 10 dekoltázsról fogtok felnagyított képeket látni, és el kell dönteni, hogy a három altenatíva közül melyik a helyes megfejtés. Mindegyik kép alatt 3-3 magyar női celeb nevét fogjátok látni, és amint rányomtok valamelyik válaszra, rögtön látni fogjátok, hogy jól tippeltetek-e vagy sem.

A kvízbe a legismertebb hazai közszereplőket gyűjtöttük össze, de mivel csak 10 kérdésünk van, nyilván sokan nem fértek bele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás