promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most látszik igazán, milyen nagyok Köllő Babett mellei
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke színésznő egészen előnyös felsőt vett fel.

Javában zajlik a Sztárban sztár leszek! című zenés showműsor a TV2-n, amelynek zsűrijében kétségkívül Köllő Babett az egyik legüdítőbb jelenség. A szőke színésznő a napokban ünnepelte a 44. születésnapját, és egészen bombasztikus formában van.

A legutóbbi műsorhoz olyan extravagánsan öltözött fel, hogy a Szeretlek Magyarország oldal egyszerűen csak „feketepárducba öntött rocker dominaként” írta le. Tényleg elképesztően mutatott a Motörhead feliratú ruhában és a „tüskés” kiegészítőkben, de hát egyszer ezt is ki kellett próbálnia.

A hétköznapokon persze Babett is visszafogottabban néz ki, például nemrég is, amikor ellátogatott egy szépségszalonba. Az Instagramra kitett posztja tanúsága szerint rendszeresen jár oda kezelésekre, többek között lézeres szőrtelenítésre és zsírbontásra, valamint arckezelésre.

A nem is annyira burkolt reklámhoz a színésznő sötét bézs nadrágot és felsőt vett fel, amelyek annyira testhez simulók voltak, hogy leleplezték a teste valódi formáját. Talán ezeken a fotókon látszik eddig a legjobban, hogy milyen nagyok Babett mellei, képtelenség is levenni róluk a szemünket.

A szőke médiaceleb nem titkolta sosem, hogy plasztikai műtétek sorával érte el ezt a végeredményt. A gyerekkori balett következményeként ugyanis fiúsan lapos volt, ami frusztrációt okozott számára, különösen azután, hogy színjátszást kezdett tanulni.

Először 23 évesen feküdt kés alá, a közelmúltban pedig ismét szilikont cseréltetett (mindig egyre nagyobb méretet választott), de elmondása szerint ez már az utolsó beavatkozás volt. Az első látványos átalakulása a 2003-as FHM férfimagazinban is megcsodálható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás