promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M a világ egyik legjobb énekesnőjét utánozza, vagy az amerikai sztár majmolja a magyar rappert?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki utánoz kit? Egyáltalán majmolja bárki is a másik stílusát?

Rengeteg támadás érte az elmúlt hónapokban G.w.M-et, vagyis Varga Márkot és szerelmét, Kulcsár Edinát. E támadások között mindenképpen előkelő helyen szerepel az, hogy látszólag a páros beköltözött a Gucci budapesti üzletébe, mert folyamatosan onnan jelentkeznek be, vagy ha épp nem, akkor a márka ruháiban fotózkodnak. G.w.M nemrég az alábbi szavakkal reagált az ezzel kapcsolatos, negatív kommentekre:

„Büszkének kellene lenni a rosszindulat helyett, hogy magyar sztárok is tudnak nemzetközi szinten megjelenni"

Majd a rapper feltett pár küldöldi zenész képét is, akiken szintén az említett márka ruhái vannak. S bár Billie Eilish-t nem említette meg az Insta Story-jában, a fatal énekesnő mintha ráérzett volna a mostanában futó magyar hétköznapi kérdésre: ciki vagy menő Gucciban járkálni?

Az amerikai énekesnő nemrég a 11 évvel idősebb párjával teljes Gucci felszerelésben lépett a nyilvánosság elé; egyébként a 20 éves lány és a 31 éves Jesse Rutherford - a The Neighbourhood énekese - most először mutatkozott együtt. Talán ennek köszönhetően akarták a legjobb és legmarandóbb belépőt kitalálni. Nagyon sokan támadták őket a soknak számító korkülönbség miatt, de hát ez a téma olyan, amiről mindenkinek kivétel nélkül megvan és meglesz véleménye.

Billie Eilish és párja egy Los Angeles-i gálán jelent meg együtt: egy közös, egymásra terített Gucci takaróban érkeztek a fotósok elé, sőt, az énekesnő fején lévő alvómaszk szintén e márka jegyeit viselte. Majd hirtelen lekerült róluk a takaró, és kiderült, hogy bizony

a Gucci legújabb pizsamaszerű kreációját viselték.

Vajon a Kulcsár-Varga duónak állnak jobban a márka outfitjei, vagy Billie és Jesse nyeri a „versenyt"?


forrás: Profimedia


forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás