promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csonka András megmutatta csúcskategóriás álomlakását, ahol a Ding Dong 2 ötlete is megfogant
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csonka András lenyűgöző budai otthonától le fog esni az állad.

Csonka András már évtizedek óta ugyanabban a budai lakásban él, és semmi pénzért nem válna meg tőle. A Ding Dong király 31 évesen költözött el a szüleitől, miután megvette 62 négyzetméteres álomotthonát a Naphegyen. A színész korábban a FEM3 Café műsorában mutatta meg, hol és, és azt is elmondta, hogy miért olyan fontos neki ez a környék.

„Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem”

Csonka András egy ideig meghagyta a 90-es években rá jellemző bohém, sárga, zöld, kék színvilágot, majd Putnoki Edina lekberendező segítségével teljesen átalakította a lakást. A nagy nappali mellett kiemelt figyelmet kapott a fürdőszoba megújítása is: a mosógépet a kamerába rakta, a mosdót pedig áthelyezte egy másik falhoz, hogy elég hely legyen egy zuhanyzó beépítéséhez. Mivel a konyhában található IKEA bútoraival nagyon is meg volt elégedve, azokat megőrizte, és csak a frontokat és a pultot cseréltette ki.

Csonka Andrásról tudni illik, hogy nagyon is igényli a nyugalmat és a harmóniát, és ez abszolút tükröződik a lakásán is. Az alábbi videóban te is bepillanthatsz Csonka Pici budapesti álomotthonába:

Csonka András neve hallatán sokaknak a 2001-ben debütált Ding Dong című sláger jut eszébe, ami most egy második részt is kapott. Igaz, ez egyáltalán nem megszokott a zenevilágban, de András pont ezért döntött a folytatás mellett, mert úgy volt vele, hogy ha filmből vagy könyvből készülhet második rész, akkor egy zeneszámból miért ne.

A színész azért csinálta meg a Ding Dong 2-t, mert szerette volna, ha boldogságot, pozitív érzéseket sugározna vele, hiszen úgy véli, hogy ez a dal kicsit ki tudja zökkenteni a hallgatót abból a sok rosszból és problémából, ami mostanában körülvesz minket.

A Ding Dong 2 hétfő reggel debütált a YouTube-on, az alábbi videóban meg is hallgathatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás