promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a lélegzetállító előzetes bizonyítja, hogy az Avatar 2. tényleg az év mozifilmje lesz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berobbant az Avatar: A víz útja nagy előzetese, és leesett az állunk.

December 15-én, vagyis durván másfél hónap múlva érkezik a magyar mozikba James Cameron nagysikerű szuperprodukciójának, az Avatarnak a régóta várt folytatása, ami A víz útja alcímet viseli. A film a második rész lesz az öt epizódosra tervezett szériában, aminek már az első, rövid előzetese is ámulatba tudta ejteni a rajongókat.

Most megérkezett a nagy előzetes is, és szó szerint leesett az állunk. Egy ilyen kedvcsináló után minden kétségünk elszállt azzal kapcsolatban, hogy az Avatar 2. valóban az idei év legjobb mozifilmje lesz, amit mindenképpen nagyvásznon kell majd látni. Meglátszik a belé fektetett munka, a látványvilága egyszerűen lenyűgöző, és biztosak lehetünk benne, hogy Cameron egy nagyszerű történetet is írt ahhoz a világhoz, amit megalkotott.

A történet 13 évvel az első film eseményei után játszódik, Jake Sully és Neytiri családot alapított, és bármit megtesznek azért, hogy együtt maradjanak. Mindazonáltal kénytelenek elhagyni otthonukat és felfedezni Pandora különböző régióit, amikor egy régi fenyegetés visszatér, hogy befejezze azt, amit elkezdett.

A víz útjában olyan színészek alakítják a főszereplőket, mint Sam Worthington, Zoë Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet, Cliff Curtis, C.C.H. Pounder és Giovanni Ribisi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás