promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális változás? Így néz ki 44 évesen a Lovagregény csúcsbombázója, a 2000-es évek legjobb csaja, Shannyn Sossamon
Borítókép:  ©Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbb magyar a Lovagregényből és a 40 nap 40 éjszaka című filmből ismerheti a gyönyörű szinésznőt.

A Lovagregény a tragikusan fiatalon elhunyt Heath Ledger egyik legjobb filmje volt a 2000-es évek elején, a kicsit alternatív lovagkorban játszódó történet, ahol bizony még a We Will Rock You-ra is táncolnak a viadalon a nézők, a 14. században, hiszen azt megtudhatjuk többek között, hogy a film cselekménye akkor játszódik, amikor a százéves háború egyik legismertebb ütközete, a Poitiers-i csata is zajlik, vagyis 1356-ban. Még a Fekete Herceg is szerepet kap az alkotásban.

Heath Ledger párja pedig a csodálatos Shannyn Sossamon volt, aki a film elkészültekor még csak a húszas évei elején járt, és a világ egyik leggyönyörűbb színésznőjének tartották. Majd hirtelen eltűnt. Pedig olyan, azóta is rengetegszer játszott filmek álltak a háta mögött, mint az előbb már említett Lovagregény vagy éppen a 40 nap 40 éjszaka. A karrierje még a kilencvenes évek derekán indult, modell lett először, amikor Hollywood-ba mentek barátnőivel. A későbbi színésznő több videóklipben is feltűnt, majd elkezdett kisebb szerepeket is kapni már nagyobb filmekben.

A híressé válás pedig konkrétan egy nagy eseményhez kötődik, akkor tűnt fel egy neves álomgyári producernek, amikor Gwyneth Paltrow buliján lépett fel, mint dj.

A színésznő azóta visszatért, és több filmben is láthattuk őt, de lehet, hogy már el is felejtettük, hogy ő bizony az a Shannyn Sossamon, aki még a 2000-es évek elején hatalmasat alkotott. Csak aztán inkább a családot választotta, és első gyermeke születése után azt gondolta, hogy a fény és a csillogás mellől kicsit visszavonul, és anya lesz elsősorban. 2015-től láthatjuk őt egyre több filmben újra a filmvásznon.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás