promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes titkok: az internetre került Meghan Markle és Harry herceg legnagyobb rejtélye, amiről mindig is tudni szerettél volna
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Variety/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hát ezt is megtudhattuk.

Az elmúlt időszakban újra Meghan Markle-ről és Harry hercegről beszélt a fél világ, ugyanis érkezett a nagy bejelentés, hogy elcsúsztatás után már biztos, hogy 2023 januárjában fog megjelenni az önéletrajzi aprsóágokról mesélő könyve, amelynek már a címét is ismerjük, a könyv a Spare névre fog már hallgatni, és a kiadó bemutatta az interneten a borítóját is (ezt IDE kattintva megnézhetitek). Sok szakértő szerint a könyv újabb botrányok kiindulópontja lehet majd az elkövetkező időszakban majd.

De addig sem maradunk brit királyi család nélkül, hiszen érkezik majd nemsokára A korona új évadja is a Netflixen, ráadásul most megtudhattuk azt is, hogy néz ki az Amerikába költöző sussexi hercegi pár egy átlagos munkanapja. Valószínűleg ez az az információ, amely több tízmillió embert is érdekel, hogy mégis, mit kell csinálniuk a munkanapokon.

Nem mindennapi, az biztos.

De, hogy is lehetne mindennapi? Meghan Markle színésznő volt a házassága előtt, Hollywoodban szocializálódott hosszú évekig, míg Harry herceg a világ leghíresebb családjában született, csupa kötöttségekkel és szigorú szabályokkal. Ráadásul később ebbe belecsöppent Meghan is, aki nem igazán kedvelte ezeket a kötöttségeket már az elejétől kezdve. A pár végül úgy döntött, hogy autonóm életet kezdenek, így az Egyesült Államokba költöztek, és alapítvány alapították, majd produkciós irodát indítottak.

A házukban van egy közös irodájuk, itt szoktak dolgozni, főleg a koronavírus után lett ez a munka elsőszámú bázisa. A reggelit minden nap Meghan készíti, majd elviszik a gyerekeket a bölcsibe és az oviba, utána pedig az irodájukban folyamatosan meetingelnek, futószalagon jönnek a Zoom-beszélgetések és a különböző egyéb konferenciák. De ezek közül mindig próbálják azokra összpontosítani az energiájukat, amelyek fontosabbak. Az is érdekes, hogy mivel a világ számos helyéről kapnak megkeresést, így egy 24 órás folyamatos körforgásban élnek az időzónák miatt, tehát teljesen rugalmas munkarendet követnek.

Ebből a kacsalábon forgó palotából dolgoznak a Sussexiek:

(via Joy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás