promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható pillanat: 50 Cent társa Szoboszlai Dominik mezben állt színpadra a budapesti Sportarénában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tiszteletnek hétköznapi jelenségnek kéne lennie.

Október 25-én egy hatalmas koncertet adott a Budapest Sportarénában az évek óta népszerű rapper, 50 Cent. Amikor régi motoros zenészek állnak a színpadon, az mindig egyfajta időutazás is az akarva és akaratlanul feljövő nosztalgia mellett: az a pozítiv visszaemlékezés, hogy mennyi minden történt már az életben, de még mindig itt vagyunk. A 49 éves rapper nem okozott csalódást, állítólag, viszont a hírekben inkább a vele ittlevő társa, Tony Yayo szerepel.

Tudniillik, a koncert egyidőben zajlott a lipcsei stadionban történő RB Leibzig és Real Madrid futball meccsel, ahol az éppen szülinapos Szoboszlai is játszott. A Bors a meccset követően felkereste Dominik édesapját, hogy mit szól a fia ekkora népszerűségének, hogy már egy amerikai zenész koncertjén is felmerül a neve, és Szoboszlai Zsolt a riportertől hallotta először a történetet,

„Lipcsében voltam, semmi pénzért nem hagytam volna ki a találkozót. Majd ha legközelebb találkozom a fiammal, lehet, megkérdezem tőle, mit szól, milyen népszerű még egy amerikai zenésznél is. Komolyra fordítva a szót, nagyon boldog vagyok, hogy a csapat győzelemmel „köszöntötte” Dominiket, így megmaradt a Lipcse esélye, hogy tovább lépjen a csoportjából”

- nyilatkozta az apa.

De hogy mi is történt ezen a bizonyos keddi napon a Sportarénában? Tony Yayo fogta magát, és Szoboszlai Dominik magyar mezében lépett a színpadra, miközben 50 Centtel a „Gangster Paradise"-t adták elő, a nem is olyan régen elhunyt Cooliora emlékezve.

A szavak helyett azonban inkább beszéljen a felvétel a koncertről, ami kikerült a TikTok világhálóra és azóta is töretlenül nézik az emberek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás