promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális főgonoszt fedett fel a legújabb Marvel film előzetese, Thanos elbújhat mellette
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hangya és a Darázs folytatásának első előzetesében végre láthatjuk a Marvel filmek új főgonoszát.

Már egy ideje elkezdődött a Marvel-széria negyedik fázisa, ami az eddigi vélemények alapján nem halad éppenséggel jó irányba, hiszen több olyan alkotás is kijött a közelmúltban, amit nem igazán fogadtak jól még a legnagyobb rajongók sem – gondolhatunk itt az Örökkévalókra, a Ms. Marvelre vagy a She-Hulkra.

Sokan úgy érzik, hogy Tony Stark halálával az MCU is meghalt, hiszen ő volt a közönség kedvence, aki összetartotta az egészet, ráadásul Thanosnál nehezen lehetne elképzelni gonoszabb, erősebb ellenfelet.

Nos, a Marvel fejesei minden bizonnyal úgy érzik, hogy megtalálták Thanos méltó utódját, ugyanis 2025-ben jön ki az új Bosszúállók film, ami a Kang-dinasztia alcímet kapta – vagyis a Loki című sorozatban látott Kang komoly szerepet kap a széria jövőjében, és ezt igazolja A Hangya és a Darázs: Kvantumánia előzetese is.

A Hangya 2023. február 16-án érkező harmadik része nagyon izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a hőseink belecsöppennek a kvantumvilágba, ahol ráadásul összefutnak a gonosz Kang figurájával, aki a képregényekben a Marvelhősök egyik legkomolyabb ellensége.

A Peyton Reed által rendezett alkotásban természetesen Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is visszatér, hozzájuk csatlakozik a Hangya felnőtt lányaként Katheryn Newton, akit a legtöbben valószínűleg a Pokémon: Pikachu, a detektív, illetve a Freaky című filmekből ismerhetnek – Kang pedig ismét Jonathan Majors lesz.

A Loki című Disney+-os sorozatban megismerhettük Kanget, vagyis pontosabban egy kifejezetten visszafogott változatát a karakternek, aki már akkor is figyelmeztette hőseinket arra, hogy vannak nála jóval durvább „énjei” is – valószínűleg az egyik ilyen lesz A Hangya és a Darázs: Kvantumániában is, illetve a következő Bosszúállókban is, szóval felkészülhetünk az eljövetelére, és vele együtt arra is, hogy Thanos rémtette eltörpülnek az övéi mellett.

Itt lehet megnézni a 2023. február 16-án érkező A Hangya és a Darázs: Kvantumánia előzetesét magyar felirattal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás