promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeomlott a Keresztanyu nézettsége, de nemcsak az Ázsia Expressz tett neki keresztbe
Borítókép:  rtlmost.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők kezdenek kiszeretni Makkosszállás lakóiból.

Nagyjából két éven keresztül a Keresztanyu című sorozat számított az RTL egyik titkos fegyverének. Megbízhatóan hozta a remek nézettségi adatokat, így nem csoda, hogy 2021 januárja óta immár a negyedik évadát láthatják a rajongók.

Amióta viszont bejelentették, hogy ez lesz az utolsó széria, a produkción mintha átok ülne. Szeptember-október fordulóján már azt kellett írnunk róla, hogy a Keresztanyu a negyedik évad legrosszabb heti közönségarányát hozta, és akkor még nem sejthettük, hogy lesz még ennél lejjebb is.

A 39. héten ugyanis 566–602 ezer közötti nézőszámot produkált a teljes népesség körében, míg a 18–49 éves korcsoportban 158–178 ezret. Ehhez képest most, a 41. héten (október 10-16.) a teljes népességben 555–574 ezer között alakult a nézőszám, míg a kereskedelmi szempontból legfontosabb csoportban 141–159 ezer közé csökkent.

„A Keresztanyu hétfőn és pénteken közepes, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig gyenge számokat szállított. Az RTL vidéki szériájának az eredményei az elmúlt hetekben folyamatosan estek, a produkció az előző héten pedig összeomlott, és minden korábbi negatív rekordját megdöntötte”

– olvasható a SorozatWiki összefoglalójában. Az oldal véleménye szerint mindez nem a TV2 nagyágyújának, az Ázsia Expressznek tudható be, hanem a nézők fordultak el Makkosszállás lakóitól, talán a közelgő befejezés miatt csappant meg a hűséges követők száma.

Mindez a közösségi és más médiás fórumokon egyelőre kevésbé látszódik, elég élénk vita folyik az egyes részeket követően a fejleményekről. És van egy nagy nyertese is a Keresztanyunak, mégpedig a Damilt alakító Ganxsta Zolee, akinek a szülei révén (Kassai Ilona és Zana József) azért volt honnan örökölnie a színészi képességeit.

„Ganxsta nagyon jól belenőtt a szerepbe. Ma bizonyította, hogy nemcsak saját rapperségét tudja eljátszani, de érzelmeket is tud mutatni.”

Egyetértek. Amúgy én is kellemesen csalódtam benne. Előtte nem volt szimpi... a rapet se kedvelem, amit képvisel”

– dicsérték meg a kommentelők a Port.hu oldalon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás