promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: végül ez lett a sorsa Berki Mazsi és Berki Krisztián egykori lakásának
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hunfluencers subreddit tovább dübörög, lassan eléri az 52 ezer csoporttagot is. Az internet népe ezúttal arra volt kíváncsi, hogy mi lett a sorsa Berki Krisztián és Mazsi lakásának, ahol együtt éltek.

Pár napja arról írtunk, hogy a Reddit népe Herceg Erikáról kutatott fel kiskori képeket, amelyek alapján megvádolták az X-faktor mentorát azzal, hogy plasztikáztatott. Ezúttal Berki Krisztián és Mazsi közös lakásáról szól a rejtély, ami felborzolta a kedélyeket. Több mint 40 komment érkezett eddig a poszt alá, amelyben azt találgatják a userek, hogy mi történt Krisztián halála után az ingatlannal.

A májusban elhunyt üzletember halálával kapcsolatban rengeteg teória látott már napvilágot. Az özvegyétől, Mazsitól azóta is hangos a sajtó, miszerint a temetés után már egy másik férfival utazott el nyaralni, illetve a hétvégéket férfiak társaságában töltötte. Nem meglepő tehát, hogy a közös fészkükkel kapcsolatban is felreppentek a pletykák. A Pénzcentrum.hu információi szerint a celeb a IX. kerületi lakásukban hunyt el, az utóbbi hónapokban azonban arról lehetett hallani, hogy Krisztián egy időre egy hotelbe költözött, hogy csillapodjanak a viták közte és Mazsi között, és egy kis lélegzetvételhez jusson a kapcsolatuk.

Az egyik kommentelő így szólt hozzá a témához:

"Ahol meghalt, az bérlemény volt. Abban a lépcsőházban volt lakás foglalva nekünk pont a halála napján, mert másnap mentünk ki nézni a Girot. Alig tudtunk bemenni a rendőröktől a házba. Ott mondta egy lakó, hogy nem ők a tulajdonosok."

[[cikk1]]

Többi kommentelő szerint is bérlémény volt a lakás, hiszen miután Krisztián elveszítette az állását a televízióban, egy kicsit meg kellett húzni a nadrágszíjat, és olcsóbb ingatlan után kellett nézni. Egy másik hozzászóló így fogalmazott:

"A fékezős botrány után jott Berkinek a lejtmenet. Kirúgták a tv-ből, a szponzorok is nyilván visszaestek. Muszáj volt visszamondaniuk és keresni helyette egy olcsóbbat…"

Korábban az Aranyhegyen, majd a Római-parton laktak Berkiék, és az anyagi problémák következtében történhetett a váltás. Bármi is az igazság, az már szinte tényként kezelhető, hogy Krisztiánnak nem úgy ment a szekér az utolsó éveiben, mint ahogy az kívülről látszott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás