promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy koncert, ahol a füstgép valójában kannabiszgép - beállt egész Amerika
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ozora sehol sincsen a valódi Kushstock Fesztiválhoz képest.

Itthon minden ötödik ember ki van élezve az Ozora Fesztiválra, mert állítólag micsoda fertő és maga a legnagyobb kábítószer-bűntanya a világon. Természetesen, akik eme fesztivál ellen vannak, valójában soha nem jártak rajta és semmit nem tudnak róla. Csak ugye hajlamosak vagyunk előítéleteket gyártani és felszínesen gondolkodni a dolgokról.

Amerika viszont erre is fittyet hány. Létezik náluk, - egészen pontosan Kalifornia egyik államában, Adelantóban-,  egy olyan zenei rendezvény, hogy Kushstock Fesztivál. A belépésre kizárólag csak a 21 éven felüliek jogosultak, mivel az egész fesztivál a kannabiszról szól. De tényleg, amerre a szem ellát, fűvet lát és érez az orrával. Egyébként ebben az államban legalizálták először a marihuanát, úgyhogy nem igazán meglepő, hogy a szervezők már évek óta nyitottak egy ilyen pár napos rendezvényt, mint a Kushstock.

Mindenki tudja, aki erre a helyre megy, hogy mire számítson. A külföldi sajtó talán az egyetlen, és főleg mi, akik ezen kicsit hajlamosak jobban megbotránkozni vagy ítéletet mondani, hogy Amerikától nem is vártunk mást.

Viszont a minap jött fel a hír, hogy az egyik rapper, Chucky Chuck fellépésén a füstgép valójában kannabisz-füstöt fújt az ott levő közönségre és még az is beállt, aki éppen akkor és ott nem szeretett volna. Bár azért annak tudatában, hogy mire épül fel az egész fesztivál, azt kétlem, hogy van olyan pillanat is, amikor valaki nem akarja kihasználni a fű adta előnyeit. Arról nem is beszélve, hogy az adott koncert este félhatkor kezdődött... Ezek után miről is beszélnénk.

A Ladbible azt is megírta, hogy Chucky a Smokebusters cégtől szerezte be a különleges füstgépet. Szerintem már az Instagram videóból egy másik Univerzumban érzi magát az ember, mert igen, a zenész azon nyomban ki is posztolta a hivatalos közösségi médiájára és nem: még nem törölték le onnan az Instagram.

Azért megnéznék nálunk itt Magyarországon is egy ilyen koncertet. Valaki nem szeretne ennyire bevállalós lenni a magyar zenészek közül?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás