promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő változás? Így néz ki 62 évesen Murder ügynök, az X-akták pimaszul jóképű színésze
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

David Duchovny, a pimaszul jóképű szupersztár.

Az X-akták sorozat a kilencvenes évek egyik legikonikusabb szériája, a világ egyik legmisztikusabb sorozata, amelyben két főhősünk elképesztő történeteken átívelő sztorijait ismerhettük meg. A két legendás színész Gillian Anderson, azaz Scully ügynök és David Duchovny, azaz Murder voltak, akik különböző misztikus helyezetekbe keveredtek. A sorozat 11 évadot élt meg, Magyarországon is milliók nézték a csúcskorszakában.

Mindkét színészt elég sokat lehetett látni a tévéképernyőn, hiszen nagoyn sok filmmel és szériával jelentkeztek az évek alatt. Az egykori Scully ügynök például a Netflix Szexoktatás című szériájának az egyik főszereplője, bár lehet, hogy nagyon sokan már nem ismerik fel őt. Amúgy számára is a ngy áttörés az X-akták volt, ez hozta el a nemzetközi hírnevet, 2016-ban pedig méf a Brit Birodalom Rendjének tiszti fokozatát is megkapta a karrierjééért.

És hogy mi lett David Duchovnyval?

Őt is rengeteg filmben és sorozatban láthattuk az elmúlt években, mindezek közül is kitűnik az Aquarius című történelmi széria, amelyben nemcsak főszereplőként vett részt David Duchovny, hanem producerként is. Kevesen tudják, de a színész komoly írói munkásságot is magáénak tudhat, íróként három könyvet is publikált, sőt, dalszerzőként is komoly karrierje van. Amúgy pedig a Princetoni és a Yale Egyetemen szerzett angol irodalmi diplomát.

Így néz ki most a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás