promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pierce Brosnan egy pocsék poén miatt nem kapta meg Batman szerepét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy Pierce Brosnan lenne most sokak kedvenc Batman színésze, ha annak idején befogja a száját.

A DC istállójához tartozó Batman minden idők egyik legikonikusabb képregénykaraktere, aki szinte már az összes létező platformon hatalmas sikert aratott. Olyan színészek játszották el a nagyvásznon a denevérnek öltözött figurát, mint például Christian Bale, Ben Affleck, Robert Pattinson, George Clooney vagy Michael Keaton – a rajongók pedig természetesen folyton azon vitáznak, hogy ki volt a legjobb közülük.

Az utóbbi évtizedekben rengetegen kerültek közel ahhoz, hogy megtestesítsék Batmant, de különböző okoknál fogva ez nem jött össze nekik. Most kiderült, hogy annak idején a James Bondként elhíresült Pierce Brosnan is versenybe szállt a szerepért, amikor Tim Burton kereste a saját denevéremberét az 1989-es filmjéhez – de állítólag egy rettenetes poén miatt pillanatok alatt kiesett a versenyből.

„Emlékszem, hogy valami olyasmit mondtam Tim Burtonnek, hogy »Nem vagyok képes megérteni azokat az embereket, akik a nadrágjukon kívül hordják az alsójukat«, dehát ez van”

– idézte fel a humorosnak szánt megjegyzést Pierce Brosnan, aki ezzel minden bizonnyal bebizonyította a rendezőnek, hogy nem neki való az „alsóját a nadrágján kívül hordó” Batman eljátszása.

A színész nem bánta meg, hogy így alakult, hiszen Michael Keaton remek volt Batmanként, ráadásul utána Pierce Brosnannek is jutott egy másik igazán ikonikus karakter, mikor megkapta James Bond szerepét.

Pierce Brosnannek amúgy tényleg nem szabad bánkódnia, hiszen igaz, hogy 33 évet kellett várnia, de végül kapott egy szuperhős szerepet, ugyanis ő Doctor Fate a Dwayne Johnson-féle Black Adam című alkotásban – itt lehet megnézni az október 20-án érkező film előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás