promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő átváltozás: így néznek ki most az Indiana Jones-lányok, akik nemcsak Harrison Fordot babonázták meg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma már rá sem ismerni Indiana Jones csinos partnereire.

A rajongók alig várják, hogy Indiana Jones újra meghódítsa a világ mozijait. A 80 éves Harrison Ford még egyszer, utoljára az oldalára csapja az ostort, fejére teszi ikonikus kalapját, és belebújik a sármos régészprofesszor, Indiana Jones bőrébe. Steven Spielberg nagysikerű kalandfilmes szériájának ötödik részét már egy ideje forgatják, és úgy hírlik, hogy egy hamisítatlan Indy-kalandban részesíti majd a nézőket. Harrison Ford a D23 eseményen közölte, hogy ezzel a filmmel végleg búcsút int a karakternek, de ha hihetünk a friss pletykáknak, akkor a színész nemsokára csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz; nem is akármilyen szerepben.

Az Indiana Jones-filmek bizonyos szempontból nagyon hasonlítanak a James Bond-produkciókra, hiszen a kalandorok mestere is mindig kapott maga mellé egy-egy dekoratív segítőt. Az 1981-ben bemutatott Az elveszett frigyláda fosztogatói-ban például Karen Allen volt Jones régi szerelme, aki később a 2008-as kristálykoponya királyságában is visszatért Marion szerepében. A széria 4. részének végén aztán össze is házasodtak, szóval valószínűleg az 5. etapban is számíthatunk a felbukkanására; még ha nem is fogja szervesen kivenni a részét az utolsó, nagy kalandból. Karen Allen most 71 éves.

Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy hogy néznek ki most Az elveszett frigyláda fosztogatói szereplői:

A végzet templomában Indiana Jones egy bájos énekesnővel osztozik a kalandjain, akit Kate Capshaw játszott. Willie Scott karaktere nem éppen egy közkedvelt figura, hiszen gyakorlatilag végighisztizte és panaszkodta az egész filmet, a régészprofesszor mégis meglátott benne valamit, mert az első kínálkozó alkalommal elcsábította őt. Kate Capshaw november elején tölti be a 69. életévét.

Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy hogy néznek ki most az Indiana Jones és a végzet temploma szereplői:

Az egész franchise legjobban sikerült darabjában, az utolsó kereszteslovag-ban Alison Doody játszotta a dekoratív náci, Elsa karakterét, aki az egyetlen olyan Indy-lány, aki meghalt a történetben: ha emlékszünk még rá, Elsát annyira megbabonázta a Szent Grál, hogy végül az is okozta a vesztét. Kevesen tudják, de Alison Doody az Indiana Jones után egy James Bond-filmben is játszott, mégpedig a Halálvágtában. Az ír színésznő és modell most 56 éves, de még mindig nagyon gyönyörű.

Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy hogy néznek ki most az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag szereplői:

A cikkhez felhasznált videók 2020-ban készültek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás