promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa figyelmeztetést adott ki a Buckingham-Palota - Vajon a Netflix mit gondolna erről?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Korona csak egy sorozat.

A Korona az egyik legnépszerűbb sorozat a világon; ha nem is nézik, de minden második ember tudja, hogy létezik. Az első epizódja 2016. november 4-én jött ki, Magyarországra pedig - felirattal együtt - 2019. március 4-én érkezett meg. A Left Bank Pictures és a Sony Pictures Television készítette el a Netflix számára, Peter Morgan rendezésében.

Főleg II. Erzsébet királynő uralkodásáról, illetve magáról a királyi családról szól. Valamilyen szinten várható volt, hogy amiben összegyűl a történelem, a hatalom, az intrika, vagy egy zárt világrendszer, amit mindenki egyszerre csodál, tisztel és tart is tőle, ilyen nagy világszenzáció lesz, hogy Golden Globe-díjat is kap.

 A világ imádja, a sorozat ötödik évada november 9-én meg is fog érkezni, viszont kicsit neccesebb témával, mint eddig. A középpontban Diana és Károly házassága lesz, vagyis az előzetes azzal kezdődik, hogy bemondják a válásukat, majd a sorozat Károly-, akit Dominic West alakít majd, és Diana, akit pedig Elizabeth Debicki jelenít meg, szempontjából fogja ábrázolni a kapcsolatukat, a kialakult szituációt, vagy épp saját magukat.A királynőt pedig egy új színésznő, Imelda Staunton fogja megszemélyesíteni.

De itt még nincs vége. A sorozatkészítők beleszőtték Fülöp herceg és Penny Knatchbull kapcsolatát is, akik között állítólag mindig is csak és kizárólag szoros barátság volt, de ezt sokan képtelenek voltak elhinni. Ha végignézünk a királyi család szerelmi titkain, akkor szerintem kicsit sem kell csodálkozni azokon, akik kételkednek abban, hogy nem csupán barátság volt a két fél között.

Eddig is néha-néha megszólalt a brit uralkodói család, és kikérte magának, ha A Korona kiütötte náluk a biztosítékot. Ez a jelenlegi ötödik évadnál sem lett másképp sőt, egyszerűen undorítónak tartják, hogy a dráma készítői képesek voltak beleírni Fülöp herceg e kapcsolatát. Viszont most egy közleményt is kiadott a Buckingham-Palota, amiben hangsúlyosan nyomatékosítják a következőket:

„A Korona csak egy sorozat. A Palota és az egész királyi család reméli, hogy a rajongók különbséget tudnak tenni a dokumentumfilm és a játékfilm között."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás