promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex szerint csak árt a melegeknek, hogy a Scooby-Doo egyik karaktere leszbikus
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez szerintem rossz irány. Miért fontos egy vígjáték rajzfilmben az adott ember szexuális identitása? - teszi fel a kérdést egy bejegyzés alatt a zenész.

Nincs helye egy rajzfilmben annak, hogy valakinek a szexuális irányultságát is részletezzék, adott hangot vélményének ByeAlex a Telex egyik bejegyzése alatt, amelynek lényege, hogy a Scooby-Doo legújabb epizódják október 14-én mutatják be. 

A Scooby-Doo History Twitteren osztott meg egy jelenetet az új részből, amelyben Velma Dinkley találkozik egy divattervezővel, Coco Diabloval, és elpirul, amely egyértelműen azt jelzi, hogy a narancssárga garbós lánynak megtetszik az új karakter. A türténethez hozzátartozik, hogy az élőszereplős filmek forgatókönyvírója, James Gunn korábban valamilyen oknál fogva szeretett volna utalni arra, hogy Vilma a saját neméhez vonzódik, azonban a stúdión ezt nem tudta átvinni, szóval kénytelen volt elállni az ötlettől.

Úgy tűnik azonban, hogy most sikerül végigvinni a tervet, ami természetesen elég vegyes fogadtatásra lelt a nézők körében. A Velvet szúrta ki először, hogy a nézők közül sincs mindenki elragadtatva. Az X-Faktor egyik mentora, ByeAlex is kiakadt kissé. A zenész azt írja, szerinte ez rossz irány, és az ilyen húzásokkal inkább ártanak az elfogadásnak ahelyett, hogy segítenék azt. 

„Ez szerintem rossz irány. Miért fontos egy vígjáték rajzfilmben az adott ember szexuális identitása? Akkor lenne az fontos, hogyha az adott film kifejezetten arról szólna, hogy valamelyik szereplő például meleg. De itt nem erről van szó. Itt arról van szó, hogy van ez a pár hippi arc és szellemek után, meg kísértetek után nyomoznak, és mindig kiderül, hogy áll a szörny mögött valaki, aki ember. Emlékeim szerint ezért néztem. Meg scooby és bozont bénázása volt érdekes. Szerintem az ilyen »hálivúdi« húzásokkal ártanak az elfogadás jelenkori mozgalmának. Ezek rajzfilmek”

– fogalmazott ByeAlex a Telex bejegyzése alatti kommentek között. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás