promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg és Katalin hercegné váratlan döntést hozott, az egész világ erről beszél már
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes dolog derült ki a hercegről.

Az utóbbi időben rengeteg hír jött arról, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné közelebb akarja tenni lakhelyét a brit királyi család többi tagjához, épp ezért döntöttek úgy, hogy Windsorba költöznek, ráadásul ezzel a lépéssel azt is meglépték, hogy gyermekeik kicsit kiszakadhassanak a nyilvánosság folyton követő szemei elől, és kicsit hétköznapibb életet élhessenek. Tehát egy 180 fokos fordulattal más utat választanak, mint a Sussexiek, Meghan Markle és Harry herceg, akik egyre távolabb vannak a monarchia központjától.    

Sokan ezen gesztus ellenére azt gondolják, hogy így Vilmos és Katalin otthonában szinte minden perc arról szól, hogy a kisebb hercegeket, Györgyöt és Lajost, illetve a hercegnőt, Saroltát már most az uralkodásra készítik.

Ezzel szemben a valóság egészen más, és egy nagyon aranyos kis sztori bizonyítja ezt. Katalin és Vilmos tényleg sokat törődik gyermekeik fejlődésével, de nem bigottan erőltetik rájuk a szokásokat. Így most egy különleges udvari szabályt módosítottak a gyermekek miatt, akiket otthona nagyon feszélyezett valami kis külsőség, amely egy gyerek szemében sokkal tekintélyesebbnek hat. Az alkalmazottak öltözékéről van szó.

Így az új windsori otthonukban ugyanis új előírás lépett érvénybe, az alkalmazottaknak az eddigi szigorú szabályok helyett sokkal lazábbakat kell követni. Az alkalmazottaknak mostantól hétköznapi elegáns öltözéket kell hordani az állandó öltönyök és kikosztümök helyett.

Így néz ki amúgy a hercegu pár windsori rezidenciája:

(via ELLE)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás