promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni megint beszólt mindenkinek, jól lehordta a Nyerő Párosban szereplő zenésztársait
Borítókép:  TV2 play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Megasztár 5 győztese megmondta a magáét a zenésztársainak.

A mostani Nyerő Páros valamiért a vártnál jobban kiakasztja a zenészeket, illetve celebeket, és nincs olyan nap, hogy ne legyen valami beszólogatás. Kezdődött ByeAlexszel, aki a saját Facebook-oldalán osztotta meg a véleményét a műsorról, és nyomatékosan kijelentette, hogy ő biztos soha nem fog igent mondani a párjával erre a szereplésre.

Talán a napok óta fennálló esős-borús idő is szerepet játszik abban, hogy az emberek mogorvábbak és kritikusabbak az átlagnál, de tényleg nem tudják máshol levezetni a belső feszültséget? Úgyis tudják a celebek, hogy ha bármelyik közösségi médiaplatformjukra kiírnak bármit, azt pár órán belül már az összes sajtóorgánum felületén újraláthatják, szóval miért tesznek úgy, mintha ez olyan nagy meglepetés lenne?

Mondjuk a Covid óta a zenészek alapjáratban véve jobban egymásnak képesek ugrani, mint eddig bármikor, erősebben is elmondják a kritikájukat, mintha rájöttek volna, hogy megtehetik, hiszen egy pályán keringenek.

Tolvai Reni is valamiféle megmondóembernek képzeli magát. Ő, akinek zseniális és brutális hangja van, ha éppen tényleg használja, viszont mégis a botrányaival kerül állandóan a figyelem középpontjába. Cikkek szóltak arról, hogy 11 év után szétmentek Kállay-Saunders Andrással, cikkek szóltak arról, hogy plasztikai műtéte volt, és előtte és utána éppen arról írtak az újságok, hogy Reni miért és hogyan nem képes éppen elfogadni a saját testét.

Folyamatos önbizalomhiány, szorongás, megfelelési kényszer, megjátszások, miközben csak annyit kéne tennie, hogy saját magával törődik. De önmaga helyett most a Nyerő Párosban lévő zenész kollégákat találta meg.

„Szerintem színpadi embernek nem lenne szabad a Nyerő Páros műsorban szerepelni. Nem akarom tudni egy művészről, hogy milyen a magánéletében a párjával, idegállapotokban és frusztrált helyzetekben. Azért nem, mert majd ha ennek vége, visszaáll a színpadra, kijön az új dallal, és nekem már beleégett a fejembe az igazi énje, amit a műsor kihoz belőlük, amiről nem akarok tudni. Kérem zenésztársaimat, ne vállaljátok, kérlek! Aki nem ért semmihez, az nyugodtan vállalja el továbbra is"

– jelent meg az énekesnő Instagram Storyjában a karakán odamondás, miután Hódi Pamela és Muri Enikő, Young B és Tóth Szabi egetrengető és kibékíthetetlen vitáitól volt hangos a celebvilla.

Na, de szerinted a sztárpárok közül, akik most vannak az RTL Klub műsorában, ki nem ért semmihez, kedves Reni? És ki az a zenésztársad, akit így kiosztottál? Az a legnagyobb baj, hogy az összefogás és a támogatás hiányzik az emberekből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás