promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodatestű Dua Lipa kivágott ruhája többet mutat meg, mint amennyit elrejt? Elképesztően kivágott ruhában mutatta meg bájait a csodahangú énekesnő
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő forró fotókkal örvendeztette meg a rajongóit, a 3. és a 4. valami egészen elképesztő.

A Magyarországon is rajongott, gyönyörű énekesnő, Dua Lipa élete egyik leghosszabb turnéján van, legutóbb Mexikóban adta az év egyik legütősebb koncertjét, de már utazott is tovább a következő állomásra, a következő városba. Azt persze mindig is megszokhattuk tőle, hogy a színpadon elvarázsolja a közönséget, ehhez pedig lenyűgöző hangja mellett sokat hozzátesz elképesztő stílusérzéke. A koszovói-albán származású énekesnő amúgy a zenei karrierjét megelőzően modellként is dolgozott, így egyáltalán nem állt távol tőle az, hogy a színpadi jelenlétet egyfajta kifutóként is kezelje.

Így persze az sem meglepő, hogy valamennyi számához olyan a koreográfia, ami felér egy showműsorral.

Kevesen tudják az énekesnőről, de a modellkarrierje után a családjával éltek egy ideig Koszovó fővárosában, Prisztinában is, Dua Lipa pedig az általános iskolát is itt végezte, majd csak a középiskolai tanulmányait kezdi meg Angliában, Londonban. Így nagyon kevesen tudják azt is, hogy Dua Lipa anyanyelvi szinten beszél albánul is. Bár a hétköznapokban csak angolul látjuk és halljuk őt beszélni a leghíresebb műsorokban is, az énekesnő több interjúban is nyilatkozott már anyanyelvén, sőt, a közösségi médiában is gyakran beszél albánul.

Íme egy vide a YouTube-ról:

És ime a legutóbb az Instagram-ra-ra feltöltött forró fotói, amelyeken ámul és bámul a világ, ne feledkezzetek meg majd a lapozni sem, hiszen ez egy nagyobb galéria lesz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás