promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi hazatért, és egy őrülten szexi ruhában tarolta le Debrecent
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő a színpadon is őrületbe kergeti a férfiakat.

Sári Éviről sokan tudják, hogy nem echte fővárosi, hanem Debrecenből jutott el a budapesti művészvilágba. A 45 éves színész-énekesnő néha azonban hazatér, és olyankor szeretettel fogadják a cívisvárosban, mint legutóbb is, egy egyetemi rendezvényen.

„Szerda este került megrendezésre a 6. yoUDay a debreceni Nagyerdei Stadionban. Ez a kép a színpadra lépés előtt készült a mosdóban. Nem kicsit izgultam már ekkor… Kint várt egy monumentális színpad és 20 ezer bulizni és ünnepelni vágyó ember. Csak rám”

– posztolta ki Évi az Instagram-oldalára. A nézők pedig nem hiába vártak rá, hiszen a szép szőkeség egy fantasztikus fellépőruhát választott arra az estére. Az aranyszínű övvel összefogott, lebernyeges fekete ruci mindent eltakart, amit kellett, de az énekesnő bombasztikus combját és melleinek kerekségét látni engedte.

Évi zenetagozatos általános iskolába járt Debrecenbe, így viszonylag hamar eldőlt, hogy milyen pályát választ magának. Aztán tett egy kis kitérőt, hiszen kereskedelmi és vendéglátóipari szakközépiskolába járt, de 18 évesen ismét visszakanyarodott a zenéhez és tánchoz, akkor vált ugyanis egy musicalstúdió növendékévé.

2001-ben csatlakozott az akkoriban sikeresnek számító Splash popcsapathoz, az utóbbi időkben viszont inkább színpadon láthatjuk, musicalekben énekel, de azért csendesen építgeti a szólókarrierjét is.

A napokban azzal került be a bulvárhírekbe, hogy kisebb autóbalesetet szenvedett. Szerencsére senki sem sérült meg a ráfutásos hármas karambolban, de a vétkes sofőr csak nehezen ismerte el a felelősségét. Évi azt sajnálta a legjobban, hogy a nemrég vásárolt és féltve pátyolgatott autója egy ilyen óvatlan balesetben szerzett némi „horzsolást” magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás