promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átváltozás? Így néz ki az Egy rém rendes család Al Bundy-ja, aki 2 évre eltűnt a nyilvánosság elől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ed O'Neill-ről két éve nem jelent meg kép, most viszont az Instagram-on láthattuk a 76 éves színészt.

Ed O'Neill a világ legikonikusabb színésze az Egy rém rendes család című sorozatban nyújtott teljesítménye után, lehet, hogy a világtörténelemben senki nem tudta úgy kifigurázni az amerikai álmot, mint ő. A sorozat egészen sok évadot élt meg, 1987 és 1997 között volt a tévéképernyőkön eredetileg, majd számtalanszor meg is ismételték. Ez volt az amerikai sitcom-történelem egyik leghosszabban futó szériája, és eredetileg a Fox tévétársaság csatornáin ment.

Ed O'Neill a sorozatban azt az Al Bundyt játszotta, aki felnőttkorára egy nőicipő boltban dolgozik, és ez rengeteg mókás helyzetkomikumot eredményez. A szerep ráégett a színészre, talán a tévénézők sem tudnak elvonatkoztatni Al Bundy alakjától, ha Ed O'Neillt megpillantják a tévében. A színészt a játékáért amúgy kétszer jelölték Golden Globe-díjra.

A magyar hangja Csuja Imre volt már akkor is, mint később A modern családban:

Bár a sorozat pont arról szól, hogy Al Bundy sorozatos szerencsétlenségei miatt nem kerül be az egyetemre ösztöndíjjal, pedig tehetséges amerikai futball-játékosnak tartották, a való életben Ed O'Neill több egyetemre is járt, Ohióban például képzőművészetet, történelmet és színészetet is tanult. Sőt, később elment középiskolába óraadó tanárnak is. De az is érdekesség, hogy a színész korábban aspirált profi futball-játékosi babérokra, ám a Pittsburgh Steelers végül nem ajánlott neki szerződést a hetvenes években.

Később több filmben is láthattuk őt, ám a nagy visszatérés 2009-ben jött el A modern család című sorozatban. Ám 2020 óta nem sokat mutatkozott a nyilvánosság előtt, közösségi oldala sincs, most Sofia Vergara oldalára került fel egy fotó róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás