promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 270 kilós Brendan Fraser eljön Magyarországra is, hogy sokkolja és lenyűgözze az itteni rajongóit is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brendan Fraser Oscar-esélyes filmje a magyar mozikba is eljön, de nem mostanában.

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy az ADS forgalmazásában kerül bemutatásra A bálna (The Whale) című dráma”

– így adta hírül a jó hírt az ADS Service, hogy 2023 februárjában az ő forgalmazásukban kerül bemutatásra a magyarországi mozikban a Brendan Fraser nagy visszatéréseként is emlegetett A bálna.

Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Anyám!) szívszorító drámájának világpremierjét a Velencei Filmfesztiválon tartották, és annyira lenyűgözte a közönséget, hogy a bemutató után hatperces ovációban részesítették Brendan Frasert és a produkciót. Az alábbi videó bejárta az egész világot, és jól látszik rajta, hogy a színész könnyekig hatódott a vastaps hallatán. A külföldi kritikusok ódákat zengenek a filmről, sőt, képzeletben már az Oscar-díjat is Brendan Frasernek ítélték.

Brendan Fraser mellett többek között olyan színészek is feltűnnek a filmben, mint a Stranger Things sztárja, Sadie Sink, Hong Chau (Hatalmas kis hazugságok) vagy a Vasember 3-ban és a Bosszúállók: Végjátékban is szereplő Ty Simpkins.

A történet egy apa-lánya kapcsolatot állít középpontba. Charlie (Brendan Fraser) egy 270 kilós középiskolai angol tanár, akinek élete nagyot fordul, mikor elhagyja családját férfi szeretője miatt, megromlik a kapcsolata tinédzser lányával, Ellievel (Sadie Sink) is. A férfi depressziója és kóros elhízása miatt régóta nem hagyta el az otthonát, online tartja meg óráit is. Egyetlen barátja Liz (Hong Chau) megpróbál neki segíteni, amiben csak tud. Egy nap Charlie úgy dönt, szeretne kapcsolatot teremteni elhidegült 17 éves lányával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás