promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszaszámlálós villámkvíz, csupán 95 másodperced van: mi az eredeti neve Stan-nak és Pan-nak, na és Terence Hill-nek?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hollywoodban és a filmiparban minderen van egy kis csavar, például a nevekben is.

Sok, ma befutott sztár igazából nem is azzal a névvel látta meg a napvilágot, ahogyan ma ismerjük. Sok sztárnak pedig olyan neve is van, amelyről nem tudtok, Ilyen például Ben Affleck harmadik neve, amelyet egy magyar férfiről kapott. Talán a két leghíresebb olasz Terence Hill és Bud Spencer igazi neveit mindenki tudja betéve Magyarországon, de vajon a világtörténelem másik nagy párosának, Stan-nak és Pan-nak a neveit. Akiket amúgy csak Magyarországon ismerünk Stan-ként és Pan-ként, a világ más tájain máshogy hívják a legendás duót, akikről amúgy 2018-ban nagysikerű életrajzi ihletésű film is készült.

Azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy miylen névvel ismerik őket a világ többi táján, mert akkor elárulnánk a kvízben a megfejtést is.

Mostani kvízünkban 95 másosperces játékban kell bizonyítani, hogy mennyire vagytok jók kvízekben, talán nektek nagyon stressz, ha időre kell kitöltenetek egy játékot? Majd most kiderül, kvízre fel! És ha végeztetek, már mehettek is tovább a következő kvízre az eredmény alatt, amely jóval nehezebb lesz mint ez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás