promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a döbbenetes titok III. Károlyról, korábban sosem beszéltek erről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly néven került a brit trónra a 73 éves Károly, II. Erzsébet legidősebb fia.

A korábbi Károly hercegnek hosszú útja volt a trónig, ugyanis nagyon sokat kellett rá várnia, hogy betöltse a királyi posztot. 73 éves korában lett az Egyesült Királyság uralkodója, egy olyan korszakban, amikor bizony turbulens érzelmek dúlják a királyságot. Nagyon fontos tisztséget örökölt, és II. Erzsébet uralkodása után az alattvalóknak is komoly elvárásai vannak az új uralkodó felé. Közben egy kutatás alapján az is kiderült, hogy Károly nem örvend akkora népszerűségnek a britek körében, mint édesanyja. Míg II. Erzsébetnek 90 százalékos volt, addig fiának csak 50 százalékos a népszerűsége.

A brit monarchia átalakulóban van, III. Károlynak pedig ezernyi nehézség közepette kell majd kormányoznia a királyság hajóját. Károly herceggel kapcsolatban korábban kevés hírről számoltak be az újságok, az elmúlt években inkább Meghan Markle és Harry herceg mindennapos dolgai voltak terítéken. Károllyal kapcsolatban elsősorban az öröklés került szóba.

Ám változott a világ, és a lapok egyre többet írnak már különc szokásairól is.

Sok újság egyenesen elkéyneztett hercegként utal Károlyra. És tényleg elképesztően sok furcsaság lengi körbe Nagy-Britannia új uralkodóját. Ezekből válogatott most egy csokorra valót a Kiskegyed. Pédául az írásból az is kiderült, hogy őfelsége minden reggel kivasaltatja az eléje kerülő újságokat, sőt, mindent ki kell vasalniuk a beosztottjainak, még a cipőfűzőjét is. 

Sőt, felkerült egy olyan videó is a YouTube-ra amelyen látszik, hogy a király némely szituációban meglehetősen furán kezeli a helyzetet a nyilvánosság előtt. Például amikor a beiktatása alkalmával kellett papírokat aláírnia nagyon furcsán jelezte azt, hogy vegyék el az asztalról az útjában lévő dobozkát.

Íme a videó a fura helyzetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás