promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérhet a halálból a Stranger Things közönségkedvenc karaktere?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy a Stranger Things készítői végül engednek a rajongói nyomásnak.

Már 2,5 hónap telt el azóta, hogy véget ért a Stranger Things 4. évada, de a rajongók még mindig a Netflix sikersorozatáról beszélnek, hiszen ebben a szezonban rendkívül durva, epikus dolgok történtek, a készítők pedig néhol szinte kitépték a szívünket a kegyetlen megoldásaikkal – ilyen volt például [SPOILER] a Joseph Quinn által megtestesített Eddie Munson hősi halála is, hiszen az egész világ pillanatok alatt megkedvelte a karaktert.

A nézők azóta több petíciót is indítottak, hogy valamilyen formában térjen vissza a Stranger Things-be Eddie Munson, hiszen annyira szeretik őt az emberek, hogy nélküle nem lenne jó a sorozat 5., és egyben utolsó évada. Úgy tűnik, hogy végre elegendő a nyomás ahhoz, hogy a készítők is reagáljanak a mozgalomra, ugyanis az egyik producer, Shawn Levy most mondott egy félig biztató dolgot ezzel kapcsolatban.

Shawn Levy elárulta, hogy sajnos nem valószínű, hogy Eddie Munson visszatér, de ennek ellenére pontosan tudja, hogy mennyien szeretnék újra látni őt az 5. évadban, hiszen vele együtt mindenki beleszeretett ebbe a figurába – vagyis miközben letörte a rajongókat, azért azt is elhintette, hogy nincs kizárva a dolog, hiszen a Stranger Things alkotói biztos, hogy nem akarnak nekünk csalódást okozni a nagy fináléban.

Még Joseph Quinn is kijelentette, hogy nagyon szívesen eljátszaná ismét Eddie Munsont, szóval tényleg csak a készítők döntésén múlik, hogy újra láthatjuk-e őt. Ha más nem, legalább sötét vízióként vissza lehetne hozni a karaktert, hiszen a gonosz Vecna szeret az áldozataival játszadozni, így akár ezzel kínozhatja majd Eddie legjobb barátját, Dustint – de egyelőre jobb, ha nem éljük bele magunkat a dologba.

Íme Eddie Munson legepikusabb jelenete a Stranger Thingsből, hátha valaki még nem látta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás