promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy mezőgazdász elküldte a fenébe a Házasodna a gazda összes szereplőjét
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég sokan egyetértettek vele a csoportban, szóval özönlöttek a lájkok a hozzászólására.

Ismét zakatol az RTL egyik nagyon kedvelt társkereső-realityje, a Házasodna a gazda, legalábbis még ezen a héten. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda találkozhattak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik meg akartak velük ismerkedni.

A Házasodna a gazda nem annyira hatásvadász, mint a legtöbb ilyen típusú műsor, bár sokan ezt is annak tartják. Valamilyen szinten igyekszik azt is megmutatni, hogy milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét ebből is.

Volt itt közben happy end, és akadt olyan párkereső is, akit fél Magyarország meggyűlölt. Vera volt az a gazdasszony, aki abszolút nem illett ebbe a műsorba. A nézők olyan népharagot zúdítottak rá, amire még nem volt példa a műsor történetében.

A hírnév majd később elcsitul, ahogy a szokott, és a kommentelők később más célpontot találnak maguknak.

Egy hozzászóló az RTL műsorának a Facebook csoportjában azonban nemcsak Verát oktatta ki, hanem az egész randizó szereplőgárdát is. Szerinte a mezőgazdászok élete abszolút nem ebből áll, amit a műsor bemutat.

„Most már olyan szinten fel vagyok háborodva hogy azt publikálni kell. A Dél-Alföldön élek. Felmenőim világ életükben mezőgazdasággal foglalkoztak. Iskola után mentünk ki kukoricát kapálni, gyökeret, vörös és fokhagymát szedni a 90-es években. Akkor még neve volt a MAKÓI fokhagymának és vöröshagymának.. Aztán naponta koppasztottunk 2-3 csirkét. Disznóvágás évente 1-2 alkalommal.. Ezen reality show szereplőknek lövése sincs hogy mi munka van a vidéki hétköznapokban. Biztos csábító a stabil anyagi háttér. Csak a hajnali fejés, vagy a reggeli kapálás, vagy a délutáni állatgondozás és esti megbeszélés a konbájnossal hogy »Janikám pici pénzért arasd már le az árpát.« szóval ezt a fővárosban nem tudják...”

- írta a kommentelő, aki ezért rengeteg lájkot tudott bezsebelni.

Persze van, aki megvédte az RTL showját, hogy ez egy szórakoztató műsor, amit nem szabad véresen komolyan venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás