promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia új férjet kapott, Fenyő Iván lesz a házastársa a Keresztanyu alkotóinak új sorozatában
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia főszereplésével jön a Szerelmes zsiráfok.

Az RTL Klub napi sorozata, a Keresztanyu továbbra is uralja a hétköznap estéket. A makkosszállásiak életéről szóló széria nagy kedvenccé vált a magyar tévénézők körében, azonban nemsokára befejeződik a történet. A Hámori Barbara által irányított Scripted Productions azonban nem pihen, folyamatosan újabb sorozatokon dolgoznak, melyek közül volt, ami bejött (Keresztanyu), volt, ami kevésbé (A Séf meg a többiek), és volt, ami csúnyán elbukott (Hotel Margaret).

Volt olyan széria is, ami akkora siker lett, hogy a gyártócég és az RTL Klub nem is akarja elengedni; ezért lehetséges, hogy jövőre új részekkel folytatódhat a Drága örökösök.

Azonban a SorozatWiki megtudta, hogy Hámori Barbara cége egy izraeli széria magyarosításán is dolgozik, ami a Szerelmes zsiráfok címet viseli. Ebben a produkcióban Liptai Claudia és Fenyő Iván játssza a főszereplő házaspárt, a további szerepekben pedig olyan színészek lesznek láthatók, mint Katona László, Juhász István és Ványa Tímea.

A stáb szeptember 16. és 18. között forgatja a sorozat pilot epizódját, ami alapján a tévétársaságok majd eldönthetik, hogy berendelik-e a sorozatot vagy sem.

A La Famiglia című izraeli sorozat adaptációjaként készülő sitcom egy budapesti, háromgyerekes, középosztálybeli családról szól, ahol a 20 éve együtt élő 40 év körüli házaspár elkezd terapeutához járni, hogy megoldják házassági problémáikat. 16 éves ikerlányaik és 9 éves kisfiuk pedig szintén nem könnyítik meg a mindennapokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás