promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood nem tanul: újabb Elvis Presley film készül, és már meg is van, hogy ki alakítja a Királyt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még csak pár hónapja mutatták be az Elvis című filmet, de máris újabb alkotás készül, amiben feltűnik Elvis Presley.

Elvis Presley egy igazi legenda, egy popkulturális mérföldkő, akit mindenki ismer a világon. Az ikonikus zenész mindössze 42 éves volt, mikor 1977-ben meghalt, de ilyen rövid idő alatt is mély nyomot hagyott maga után a megjelenésével, hangjával, stílusával, és persze azzal, hogy mindössze pár csípőmozgással képes volt határokat lebontani, és meghódítani az összes szívet – még úgy is, hogy az ő szíve élete szerelméért, Priscilla Presley-ért dobogott.

Júniusban mutatták be Magyarországon a Baz Luhrmann által rendezett Elvis című életrajzi filmet, amiben Austin Butler alakította a Királyt, de az alkotás a nagy siker ellenére rengeteg negatív kritikát kapott, amiért nem az énekest helyezte előtérbe, hanem inkább a menedzserét, Tom Parkert, akit az átmaszkírozott Tom Hanks testesített meg. Nos, úgy tűnik, hogy Hollywood nem tanul, ugyanis ismét hasonló dolog van készülőben.

Bejelentették, hogy Priscilla címen jön Elvis Presley feleségének, Priscilla Presley-nek az életrajzi filmje, aminek a fókuszában a kapcsolatuk lesz – az alkotást Sofia Coppola (Elveszett jelentés, Marie Antoinette) írja és rendezi.

Priscilla Presley-t a feltörekvő Cailee Spaeny fogja alakítani, akit olyan alkotásokban láthattunk, mint például a Húzós éjszaka az El Royale-ban vagy az Easttowni rejtélyek; Elvis Presley-t pedig nem más fogja megtestesíteni, mint az Eufória című sorozat sztárja, Jacob Elordi. Mindketten remek választásnak tűnnek, így reméljük, hogy egy Királyhoz méltó, remek filmet kapunk – bár valószínűleg sokkal jobban örültek volna a rajongók, ha végre Elvis Presley kerül középpontba.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor kerül bemutatásra az alkotás, de addig is íme a főszereplők, illetve a valódi Priscilla és Elvis Presley:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás