promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson már a Netflix sikersorozata előtt 26 évvel is Sandman akart lenni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Jackson egyenesen a stúdió fejét hívta fel, hogy eljátszhassa Sandman szerepét.

Augusztus 5-én érkezett Netflixre a Neil Gaiman zseniális képregényein alapuló Sandman: Az álmok fejedelme című epikus fantasy sorozat, ami egyik pillanatról a másikra lenyűgözte a nézőket, hiszen olyan érdekes és különleges világgal rendelkezik, hogy az egyből szinte függőséget okoz. Tom Sturridge remekül hozta a főszereplő Morpheus, vagyis Sandman karakterét, de nem ő volt az első, aki beleszeretett ebbe a figurába.

Neil Gaiman most elmondta, hogy már a '90-es években filmet szerettek volna csinálni az 1989-től megjelent képregényszériájából, de folyamatosan széthullottak a projektek, pedig 1996-ban még a legendás popsztár, Michael Jackson is bejelentkezett, hogy el akarja játszani Sandmant – sőt, egyenesen a Warner Bros. fejét hívta fel ezzel kapcsolatban, akinek az íróval ellentétben nagyon tetszett az ötlet.

Valamilyen rejtélyes oknál fogva végül nem lett a dologból semmi, Michael Jackson pedig csúnyán hoppon maradt, ami mai szemmel nézve lehet, hogy egyáltalán nem is baj, mivel elég nehezen lehetne őt elképzelni az ikonikusnak számító szerepben – bár biztos, hogy a filmzene odacsapott volna.

A Netflix valószínűleg nagyon örül annak, hogy a Sandman: Az álmok fejedelme hatalmasat robbant, hiszen állítólag rengeteg pénzbe került a streamingplatformnak megalkotni az első évadot. Éppen ezért egyszerre érthető, illetve furcsa, hogy hivatalosan még nincs berendelve a folytatás, ami azért lehet, mert minden bizonnyal éppen számolgatnak a könyvelők, hogy megérte-e ez a befektetés, vagy sem – mi minden esetre reméljük, hogy jön a 2. évad, mivel valóban egy igazán egyedi, maradandó alkotásról van szó.

Itt lehet megnézni a Sandman: Az álmok fejedelme előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás