promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Harry Potter sztárja tényleg az Oscar-díjra hajt: teljesen felismerhetetlen az új filmjében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Radcliffe a zseniális Weird Al Yankovic bőrébe bújik ebben az őrülten szórakoztatónak tűnő életrajzi filmben.

Weird Al Yankovic az amerikai popkultúra egyik legendás, meghatározó alakja, aki az utóbbi évtizedekben hatalmas sikereket ért el az ismert dalok alapján készített paródiáival. Rengetegen szeretik és tisztelik őt, illetve azt a jelenséget, ami körülötte van, hiszen ő egy olyan figura, aki mellett egyszerűen lehetetlenség elmenni szó nélkül – nem csoda, hogy hamarosan jön az életrajzi filmje.

A poénvideóiról ismert Eric Appel által rendezett Weird: The Al Yankovic Story című alkotás november 4-én érkezik a The Roku Channel nevezetű platformra, ráadásul a Harry Potterként elhíresült Daniel Radcliffe főszereplésével, aki teljesen átalakult a szerep kedvéért, és gyakorlatilag felismerhetetlen lesz a filmben – amiben amúgy Evan Rachel Wood, Rainn Wilson, Will Forte és többek között maga Weird Al Yankovic is feltűnik majd.

Már ki is jött a Weird: The Al Yankovic Story előzetese, ami arról árulkodik, hogy ez egy teljesen elborult, szórakoztató, fantáziadús alkotás lesz, ami lehet, hogy helyenként teljesen elrugaszkodik a valóságtól, de az biztos, hogy különleges élményt fog adni – főleg, akkor ha a készítők legalább minimális szinten meg tudják fogni Weird Al Yankovic ellenállhatatlan „furcsaságát”.

Könnyen lehet, hogy Daniel Radcliffe az Oscar-díjra hajt ezzel a filmmel, de hiába lesz minden bizonnyal remek az alakítása, az Akadémia nem szokta kedvelni az ennyire „komolytalan” alkotásokat, így sajnos nem biztos, hogy esélyt kap majd arra, hogy megkapja a sokak által áhított arany szobrocskát.

Itt lehet megnézni a Weird: The Al Yankovic Story előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás