promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi csak ragtapaszokkal tudja a helyükön tartani rakoncátlan melleit
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elárulta az egyik nagy öltözködési titkát.

Az Erzsébet királynő halála miatti hírözönben a magyar sztárok mostanában mintha kissé háttérbe szorulnának. Pedig akad elég szenzáció, például az, hogy megjelent Tóth Andi és Alee közös száma, a Kicsinál.

A vadóc énekesnő a klip kedvéért még a szokásosnál is dögösebb cuccba bújt, és persze nem maradhatott otthon a neonzöld Mustangja sem, amibe valósággal bele van szerelmesedve. A videó kicsit döcögősen indul, hiszen az első nap vége felé nagyjából 26 ezer megtekintésnél jár, de a rajongók alighanem hamarosan felfedezik maguknak.

Andi egy korábbi posztjában viszont nem a srácokhoz, hanem kifejezetten a csajokhoz szólt. Egy olyan terméket ajánlott a figyelmükbe, amely képes a melltartó kiváltására, mert vannak olyan ruhák, amelyek alá egyszerűen nem lehet semmit sem felvenni.

A megoldás egy olyan dupla tapadású (kétoldalas) ragasztószalag, amely a ruhát a megfelelő helyen tartja, de közben nem irritálja a bőrt, illetve a textilen sem hagy nyomot. Andi bevallása szerint számára nagy megnyugvás, hogy nem kell percenként igazgatnia a dekoltázsát.

És hogy komolyabbra témákra is tereljük a szót: Tóth Andit gyakran kritizálják a nyers modora és stílusa miatt, de az Instagram-posztjaihoz fűzött kommentárokból világosan kiderül, hogy rengeteg tinilánynak ő a példaképe, sőt néha az egyedüli mentsvára.

Elszomorító és megdöbbentő olyan iskolás lányoktól kommenteket olvasni, akiket az osztálytársaik kiközösítenek, kicsúfolnak, otthon pedig rengeteget szidnak. Az egyik hozzászóló már 15 iskolát volt kénytelen otthagyni, és bevallása szerint 99 százalékban Andi zenéi éltetik. Vajon az énekesnő tisztában van a szereplésével járó felelősséggel?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás