promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a pillanat, amikor Sylvester Stallone először találkozott Rocky Balboával
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rocky Balboa 14 évet várt arra, hogy Sylvester Stallone szemébe nézzen.

Sylvester Stallone azon kevés színészek közé tartozik, akiknek a pályafutásuk során nemcsak egy, hanem két igazán ikonikus karaktert is sikerült megtestesíteniük a filmvásznon, hiszen ő az akcióhősök etalonja, John Rambo, illetve neki köszönhetjük mindenki kedvenc aranyszívű bokszolóját is, Rocky Balboát. Éppen ezért olyan szégyenletes, hogy állítólag teljesen kihagyják őt abból a Rocky spinoffból, ami a Dolph Lundgren által alakított Ivan Dragoról fog szólni:

Az 1976-ban bemutatott Rocky miatt lett legendás Sylvester Stallone, aki a szívét-lelkét beletette ebbe a szériába, ez pedig át is jön a filmekből, ugyanis érezni, hogy valóban különleges kapcsolat van közte, és a közkedvelt karakter között. Biztos, hogy sokakban felmerült már, hogy vajon mi történne, ha Sly és Rocky a való életben is találkoznának – nos, felbukkant egy 1990-ben készült videó, ami választ ad a kérdésre.

A rég elfeledett felvételen Sylvester Stallone a saját festményei előtt áll, majd hirtelen odakiabál neki egy ismerős hang, ami nem máshoz tartozik, mint az általa alakított Rocky Balboához. Egy hatásos digitális trükknek köszönhetőn egymás mellett szerepelnek a videón, mintha tényleg ez lenne 14 év után az első személyes találkozásuk, ami természetesek sok-sok poénkodással és hálával telik:

Rocky szépen megköszöni Sly-nak, hogy megalkotta őt, ráadásul kérdőre is vonja, amiért nyers tojást itatott vele a filmekben. Meg is beszélik, hogy versenyeznek majd egyet, hogy ki ér fel hamarabb az ikonikus lépcsők tetejéig, végül pedig Rocky diadalittasan felemeli a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, amit a széria első részének sikerült annak idején bezsebelnie.

Vicces, és bizonyos szempontból egészen megható Sylvester Stallone és Rocky Balboa első találkozása, ami minden bizonnyal azért jött létre, mert Sly ezzel népszerűsítette a szintén 1990-es Rocky 5-öt – de akár egy egyszerű promóciós anyagról van szó, akár nem, az biztos, hogy minden rajongónak kötelező látnia ezt a felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás