promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 50 évesen a Mentalista-sorozat sztárja, akiért magyarok százezrei rajongtak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Robin Tunney nemrégiben töltötte be az 50. életévét.

A 2000-es évek elejének egyik legizgalmasabb sorozata volt a 2008 és 2015 között futó A mentalista című széria, amely kicsit szakított a nyomozós akciósorozatok kliséivel, és egy olyan hőst hozott be nekünk, aki igazából a szavak nagymestere volt, de nem akárhogyan, hanem tudományosan és persze mentálisan. A Simon Baker és Robin Tunney főszereplésével készült sorozatnak Magyarországon is óriási rajongótábora lett. Idehaza amúgy az RTL Klub-on futott a legeslegelején 2009 februárjától.

Simon Baker, azaz a sorozatban Patrick Jane különösen fejlett mefgiygelőképességénekk öszönhetően ad olyan tanácsokat a nyomozóknak, amelyekkel sokkal könnyedebben oldják meg a rejtélyes bűnügyeket. A sorozat 151 részt élt meg hosszú futási ideje alatt.

Simon Bakert rengeteg további filmben láthattuk az évtizedek alatt, de vajon mi lett Robin Tunney-val, a nyomozóval? A színésznőt már sokkal kevesebb nagyobb produkcióban láthattuk a sorozat után, pedig korábban több díjat is bezsebelt olyan filmekben, amelyek azonban Magyarországon annyira azért nem ismertek. A Niagara, Niagara című alkotásban nyújtott szerepéért példuál Velencében a legjobb szinésznánek járó díjat is elnyerte. 1999-ben pedig Arnold Schwarzeneggerrel szerepelt az Ítéletnap című filmben.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

vvv
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás