promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most John Travolta 22 éves lánya, elképesztő szépség
Borítókép:  AN MATERNA / MAFRA / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 22 éves Ella szemkápráztatóan szép nővé érett.

John Travolta fél évvel ezelőtt töltötte be a 68. életévét, szinte hihetetlen ezt leírni, de a Grease, az Ál/Arc, és a ponyavregény sztárja maholnap már jubilálni fog, és 70 éves lesz. De valószínűleg örök fiataként él Magyarországon a rajongók a szívében, hiszen a Grease című filmmel a popkultúra örökérvényű alkotásában szerepelve sosem fog megöregedni igazából. Ezzel a filmmel eltt szupersztár a nemzetközi porondon, ám már a Szombat esti lázban nyújtott szerepével is megalapozta ezt a státuszt.

A színésznek egyetlen lánya van, aki nemrégiben lett 22 éves, lehengerlő szépségéről pedig ódákat zengenek a közösségi oldalakon és a hivatalos újságokban is. Ella Bleu Travoltáról kevesen tudják, de maga is színésznő, sőt, nemrégiben az apukájával egyetemben Magyarországon is jártak, még az ország egyik legkisebb városában, Visegrádon is feltűntek.

John Travolta lányát kísérte el, ugyanis ő filmet forgatott nálunk. A Get lost című alkotásban kapott Ella főszerepet. A film amúgy az Alice Csodaországban című alkotás egy újbóli feldolgozása, tehát rengeteg fantasztikum is van benne.

Így néz ki John Travolta gyönyörű lánya:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás