promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a videó, így szakította meg hirtelen a BBC az élő adását, hogy II. Erzsébet állapotáról tudósíthasson
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul szakadt meg az egyik adás a brit közszolgálati adón.

Az elmúlt órákban aggasztó hírek érkeztek a palotából, II. Erzsébet állandó orvosi felügyelet alá került, már a családtagok is elindultak a Balmoral kastélyba, ahol a kastély előtt rengeteg médiatermék is ott van, hogy élőben közvetíthesse a történéseket. Az események váratlan fordulatot hoztak, tegnap még semmi előszele nem volt annak, hogy II. Erzsébet állapota rosszabbra fordulhat, kedden pedig még arról cikkeztek a lapok, hogy az új brit miniszterelnököt, Liz Truss-t is fogadta őfelsége.

A hírek csütörtök dél óta indultak meg arról, hogy II. Erzsébet állapota aggasztó. A brit parlament alsóháza ülés közben értesült a fejleményekről, a napirendi pontokat megszakítva a házelnök és a miniszterelnök is úgy nyilatkozott a megjelentek előtt, hogy imádkozni fognak a királynőért. Közben az is kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg is megszakította a hivatalos útját, hogy Balmoralba siessenek.

Amikor a Buckingham palota hivatalos közleményt adott ki a történtekről, a BBC szinte azonnal megszakította az adását, hogy tudósítson az eseményekről. Több millió embert ét váratlanul II. Erzsébet állapotának romlása.

Így szakadt meg az adás a BBC-ben, miközben ment a rendes műsor:

A műsor így folytatódott utána:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás