promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón, ahogy Tom Cruise ismét az életét kockáztatja egy meghökkentő mutatvány kedvéért
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise nem áll meg, a következő Mission: Impossible filmben is elképesztő jelenetek lesznek.

Jelenleg egyértelműen Tom Cruise Hollywood királya, hiszen a Top Gun: Maverick akkora siker lett, amekkorára senki sem számított, ráadásul nemcsak a közönséget, hanem még a kritikusokat is sikerült lenyűgözniük a készítőknek. Az alkotás éppen most lépte át a 700 millió dolláros bevételt csak az Egyesült Államokban, így minden idők 5. legtöbb pénzt termelő filmje lett ott – nem csoda, hogy folyamatosan azt kérdezgeti mindenki, hogy vajon lesz-e folytatás:

Tom Cruise természetesen nem pihen, hanem gőzerővel megy tovább, hiszen folytatnia kell a Mission: Impossible hetedik, illetve nyolcadik részének munkálatait. A forgatáson csinált is nemrég a CinemaCon nevezetű eseményre egy elég látványos videót a színész, aki ismét bebizonyította, hogy a félelem az ő életében olyan természetes, mint másoknak a levegővétel.

Tom Cruise egy éppen az égen, rendkívül magasan száguldó kisrepülőn jelentkezett be az eseményre, és láthatóan nagyon vidám volt, pedig a legtöbben minden bizonnyal a helyében a halálfélelemmel, illetve az alsónadrágjuk tisztán tartásával küzdöttek volna. De a világsztár még erre is képes volt rátenni pár lapáttal, ugyanis egyik pillanatról a másikra felállt a légi járműre, ami utána éles kanyarral elfordult, miközben a színész elköszönt a nézőktől – igazi életveszély, ami egyben sokak rémálma is.

Úgy tűnik, hogy Tom Cruise valóban elképesztően bátor, és tényleg mindent megtesz azért, hogy a nézők a lehető legjobban szórakozzanak a filmjein. Ezek alapján pedig a 2023. július 13-án érkező Mission: Impossible - Leszámolás Első Rész is egy olyan élmény lesz, amit semmiképp sem szabad kihagynunk, hiszen biztos, hogy hihetetlen kaszkadőrmutatványokkal lesz tele – csak nehogy ez legyen egyszer a színész veszte.

Itt lehet megnézni Tom Cruise repülős videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás