promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen bakit szúrtak ki a Sárkányok háza új részében, most ezen röhögnek a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnal kiszúrták a kínos bakit a Sárkányok háza új részében.

Szeptember 5-én került fel az HBO-ra és az HBO Maxra a Sárkányok háza első évadának 3. epizódja, amiben máris kiszúrtak egy kellemetlen bakit. Akik követik a sorozatot, tudják, hogy Viserys király egy folyamatosan romló betegségben szenved, ami miatt néhány ujját is elveszítette a bal kezéről.

A forgatáson ezért a karaktert játszó Paddy Considine speciális, zöld ujjvégeket viselt, hogy a VFX-es csapat később el tudja távolítani a gyűrűsujját és a kisujját az utómunka során. Igen ám, csakhogy a kész epizódba végül egy olyan snitt került bele, amiről lemaradt a digitális utómunka, így aztán az ujjak sem kerültek le Viserys kezéről. A lent látható kép a Sárkányok háza 3. epizódjából van:

Ez a baki hasonlít a Trónok harca emlékezetes hibájára, amikor egy Starbucks-os pohár véletlenül a Daenerys Targaryen-t alakító Emilia Clarke előtt ott maradt az asztalon. Állítólag az a színész, aki Daemon Targaryen ellenfelét játszotta a lovagi tornán, be akart csempészni a forgatásra egy ugyanilyen poharat, hogy megismételje a nevetséges bakit, de végül nem sikerült neki.

Most viszont Viserys király zöld ujjai miatt pattognak és poénkodnak a rajongók, és biztosak lehetünk benne, hogy ezt is nagyon sokáig fogják még emlegetni. Persze egy ilyen volumenű produkciónál előfordul, hogy becsúsznak kisebb-nagyobb bakik, de hogy egy ilyen szembetűnő hibát senki sem szúrt ki a premier előtt, az tényleg röhejes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás