promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legtöbb magyar nem is tud a létezéséről: íme a csodajóképű Terence Hill első filmje 1967-ből, amelyben először játszik Terence Hill néven
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ízig-vérig spagettiwestern 1967-ből.

Az utóbbi időben a magyar és a világsajtó a Netflixen is bemutatott új olasz filmről beszélt, amelyet sok helyen A különben dühbe jövünk folytatásaként emlegetnek, ám valójában annak valamiféle folytatása szeretett volna lenni. A filmet a kritikusok jobbára lehúzták Magyarországon is, a Promotions-ön is megjelent az alkotásról egy perzselő kritika. A filmről amúgy később kiderült, hogy a Netflixen Magyarországon is bekerült a Top10-be, így a rengeteg negatív hangvételű kritika ellenére az emberek csak-csak kíváncsiak voltak rá.

Terence Hill egyelőre nem szólalt meg a filmről, pedig valószínűleg nagyon sokan kíváncsiak lennének rá, hogy mi a véleménye róla a legendának, akinek filmes karrierje már jó pár évtizedet felölel. Az elképesztő hosszúságú karrier pedig elképesztő érdekességeket is felszínre hoz néha.

Az első komolyabb, főbb szerep a Leopárd című történelmi filmben kapta, de ebben még az igazi nevén szerepelt, mint Mario Girotti. De hamarosan már meg is kapta művésznevét, a Terence Hillt, így 1967-ben már ezzel a névvel szerepelt egy kevésbé nagy népszerűségre szert tett spagettiwesternben, a magyarul Rita, a vadnyugat érma című alkotásban. De ebben a filmben még örök társa, Bud Spencer nélkül.

Hamarosan azonban már a két, később elválaszthatatlan sztár együtt is megjelent a mozivászon.

Íme az első film, amelyben már Terence Hillként láthatjuk őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás