promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren 39 évvel fiatalabb lánnyal jár, forró fotók jelentek meg a fiatal csúcsbombázóról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az izomkolosszus elképesztően gyönyörű nőt szeret.

Dolph Lundgrent a nagyobb közönség, egész Magyarország valószínűleg csak egyetlen film után ismeri, méghozzá a Rocky-filmsorozat azon része után, amelyben hősünk, Sylvester Stallone megütközik az USA színeiben a másik nagy világhatalom, a Szovjetunió küldöttével, azaz az elképesztő, terminátortestű bokszolóval, akit Dolph Lundgren alakít a filmvásznon. Az ikonikus szerep bár ráégett a svéd színészre, akit amúgy a világ legokosabb színészének is tartanak. A svéd sztárnak ugyanis vegyészi diplomája van,

amelyről mint köztudott, a világ egyik legnehezebb képzése.

Dolph Lundgrent az ikonikus szerepe mellett a zs-kategóriás filmrajongók amúgy egy rakat egyéb filmből is ismerhetik, eze közül is leghíresebb A tökéletes katona cím alkotás. A színész most is aktív, sőt, nemrégiben beharangozták, hogy egy újabb akciófilmcsodában fog szerepleni, most éppen náci egyenruhát ölt majd magára, és seregeit pedig az USA felé vezeti majd.

A síznészt amúgy nagyon sokszor fotozzák mostanában csúcsbombázó barátnője után is, aki nemrégiben a menyasszonya is lett a sztárnak. Emma Krokdal 39 évvel fiatalabb, mint Dolph. Az Instagram-on pedig elképesztően forró fotókon is láthatjuk őt. Emma Krokdalt és Dolph Lundgrent amúgy az életmódjuk is összeköti, hiszen a 24 éves norvég bombázó személyi edzőként dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás