promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ejnye, de jóképű volt fiatalabb korábban a Doc Martint alakító színész, nem ilyen bumfordi, mint manapság
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Martin Clunes szakít a népszerű orvos karakterével, és új sorozatba fog.

Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend a Doc Martin című televíziós vígjátéksorozat, amely egy Isten háta mögötti helyre vetődött, ráadásul a vértől iszonyodó orvosról szól.

A siker egyrészt az érdekes sztoriknak, másrészt pedig a főszereplő Martin Clunesnak köszönhető, aki idén novemberben már 61 éves lesz. Ideje tehát nyugdíjba vonultatnia a karaktert, és valóban, a Doc Martin utolsó, 10. évadának forgatása a közelmúltban fejeződött be.

Valljuk be, Martin Clunes nem tartozik a legszebb férfiak közé, mégis olyan kisugárzással és tartással rendelkezik, ami szimpatikussá és vonzóvá teszi őt a nézők szemében. A 189 centi magas színész fiatalabb korában ugyanakkor kifejezetten jóképűnek számított, mosolygós szemeivel, telt szájával és dús fürtjeivel alighanem sok nőt levett a lábáról.

Martin Clunes 1982-ben mutatkozott be a televízióban, a Magyarországon is bemutatott angol sorozatok közül a Lovejoyban láthattuk. Annak viszont nem ő volt a főszereplője, hanem Ian McShane , akit a fiatalabb generáció A Karib-tenger kalózainak Feketeszakállaként ismerhet.

Doc Martin ugyan most elbúcsúzik, ám megformálójának még esze ágában sincs visszavonulni. Martin Clunes elárulta, hogy hamarosan egy újabb sorozatban láthatjuk őt, amely Walesben játszódik. Aligha lesz habkönnyű komédia, hiszen azzal foglalkozik, hogyan terítik az ország vidéki területein és kisvárosaiban a drogokat.

A forgatás a következő nyáron kezdődik, így a brit nézők valószínűleg már 2023-ban láthatják az első részeket. De addig is ott lesz nekik a Doc Martin befejező évada, amelyet az ITV szeptember 7-től tűz műsorra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás