promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegnő halálának évfordulója miatt különleges nyomozós szériát tűz műsorra az egyik tévécsatorna
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden darabkát igyekeznek összerakni Diana walesi hercegnő halálával kapcsolatban.

Diána 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Anno ugyebár 1996 augusztusában mondták ki hivatalosan, hogy elválnak Károllyal egymástól.

A hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, de később például az is kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az autót üldöző fotósok közül végül senkit sem vontak felelősségre.

Az esettel kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet született a mai napig. A 25 éves évforduló miatt rengeteg fiatal TikToker is beszállt a bizonyítékok átnyálazásába, és sokan nem akarják elhinni, hogy Diana hercegnő egy szerencsétlen baleset áldozata lett.

Anno a sajtó is nehezítette a nyomozók munkáját, akik folyamatosan a címlapon jelentettek meg valamilyen újabb pletykát, vagy éppen agyszüleményt. Az akkori időben ki is volt adva néhány riporternek, hogy mindenképpen el kell adni a lapot, bármilyen módszerrel.

Dianát tényleg megölték? Aki erre keresi a választ, az mindenképpen kapcsoljon ma 23 órától az Investigation Discovery (ID) magyarországi csatornájára, amiben a hercegnő halálával kapcsolatos két legfontosabb rendőrségi nyomozás történetét mutatják be, a francia- és a brit nyomozók munkájára összpontosítva.

Nyomozások Diana halála ügyében

  • Kedd: 23.00 és 00.00 - első két epizód
  • Szerda: 23.00 és 00.00 - harmadik és negyedik epizód

Igyekeznek körbejárni azt kérdést is, hogy Diana valóban terhes volt-e, illetve a királyi családnak köze lehetett-e a balesetéhez.

 [[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás