promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy hányadik helyen áll Magyarországon Bud Spencer és Terence Hill legendás filmjének remakeje a Netflix toplistáján, nagyon vad szám jött ki
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy erre gondoltál volna, de az is lehet, hog erre bizony sosem.

Szinte biztos, hogy az év megosztóbb alkotása lett az a film, amelyet sokan a Különben dühbe jövünk remakejeként emlegetnek, ám sokkal inkább valamiféle folytatása szeretne lenni a legendás páros, Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével készült Különben dühbe jövőnk alkotásnak, amely Magyarországon is az egyik közönségkedvenc, ha Bud és Terence filmjeiről van szó, 

a Promotions.hu dinamikus toplistáján is benne van a top5-ben.

A filmben két olasz színész vállalt szerepet, akik nyilvánvalóan hasonlítani is szeretnének a két legendás színészre, szóval az alkotók gondos casting után választották ki őket. Ám sokaknál már a gondolat is, hogy egy olyan filmet készítenek, amely ezernyi szállal kötpdik Budhoz és Terencehez, kiverte a biztosítékot. A filmről amúgy elég markáns kritikák jelentek meg az elmúlt napokban, miután felkerült a Netflix repertoárjára.

Már jó előre sokan nagyon negatív véleménnyl éltek a film kapcsán, ám ennek ellenére, vagy éppen a körülötte felpörgő nagy nyilvános diskurzus miatt, nagyon sokan megnézték a filmet.

Az SG számolt be róla, hogy Magyarországon nagyon sokan megnézik a filmet, a régióban a legjobban nálunk pörög az alkotás, pár napja például a 8. helyen állt a Netflixen. Tehát, az embrek kíváncsiságát felkeltette az alkotás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás