promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a magyar csúcsbombázó, Palvin Barbi smink nélkül
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerelme posztolt róla fotót.

Palvin Barbiról rengeteg fotó jelenek meg napról napra, a magyar szupermodell az egyik legkeresettebb modell Európában és világszerte. Viszont nagyon nehéz eldönteni, hogy mikor szerepel éppen smink nélkül, vagy bizony sok sminkkel egy-egy reklámban. Bár Palvin Barbi természetes szépségéről ismert, ennek ellenére sokszor jelenik meg sminkben.

Talán el sem tudod dönteni, hogy mikor van így, és mikor úgy. Most azonban kiderülhet könnyedén, ha eddig kíváncsi voltál a különbségre.

Most egy olyan kép jött róla, amely bevallottan smink nélkül készült. Meglepő lehet, hogy Palvin Barbi smink nélkül is ugyanúgy néz ki, mint rengeteg sminkkel? Most a pasija, Dylan Sprouse bebizonyította nekünk, hogy Palvin Barbi még kimerülten, teljesen smink nélkül is ugyanúgy sugárzik, mint bizony rengeteg sminkkel. Dylan most a nyilvánosságra hozott egy olyan képet, amelyet esti üzenetváltásaikkor küldtek egymásnak.

A képet a színész és modell először csak Instagramon osztotta meg egy sztoriban, amely mára eltűnt, de a kép később kikerült Twitterre is, amelyre a 24.hu figyelt fel még korábban az interneten, és ők publikálták azt cikkben is. A fotó tehát ugyan pár óra múlva eltűnt, ám néhány közösségi oldalon tovább kering, hiszen a rajongókat is csodálattal töltötte el a képváltás. A kép amúgy IDE kattintva érhető el.

Palvin Barbi korábban a Vogue YouTube-csatornáján mutatta meg, hogy milyen ruhái vannak a szekrényében, kicsit beengedett tehát minket a személyes dolgai közé, az átöltözésekről videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás