promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy visszatérés: Jakupcsek Gabriella nem akármilyen műsort fog vezetni ezen a csatornán
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jakupcsek Gabriella nagyszabású műsorral tér vissza a képernyőre.

A TV2 25 évvel ezelőtt, 1997. október 4-én kezdte meg adását és azóta megkerülhetetlen szereplője a magyar kereskedelmi televíziózásnak. A két és fél évtizede működő csatorna megannyi szórakoztató, könnyed, drámai és utánozhatatlan műsorral ajándékozta meg nézőit, akiknek most szeretné meghálálni a TV2 képernyője előtt töltött idejüket.

Ősszel, a 25. évforduló alkalmából a TV2 születésnapi showműsora újra felidézi legsikeresebb műsorait, összeállítja sikerlistáit, meginvitálja legfontosabb szereplőit és legnépszerűbb képernyőseit. A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án, vagyis ezen a héten, vasárnap este tűzi műsorára a TV2.

A nosztalgikus hangulat garantált: egykori és aktuális kedvencek archív felvételeken, frissen forgatott kisfilmekben és meghívott vendégként a születésnapi show stúdiójában is emlékeznek az elmúlt negyedszázadra. Olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra. A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt.

Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz, akivel nemrég egy közös Instagram-posztban jelentették be a közös szereplést.

„Hamarosan indul az öt részből álló visszaemlékezés sorozatunk. 25 éves a TV2, 25 éves a kereskedelmi televíziózás Magyarországon. Híres tévés személyiségek és nagy korszakok! Jövünk!”

- írta Tilla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás