promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális botrány: kikerült az internetre, hogy miről fog szólni Harry herceg botránykönyve? A szakértők elképesztő dolgot mondtak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyban megy a találgatás, és rengeteg érdekesség lát napvilágot.

Valószínűleg minden botrányos szál ebben a könyvben fog kicsúcsosodni, ha végre megjelenik. Harry herceg önéletrajzi ihletettségű könyvét ugyanis 2022-es megjelenéssel hirdették még be korábban, és már nagyon sokan rápörögtek. Valószínűleg a médiában hónapokig erről fog szólni a fáma, az alkotás pedig rendkívül rövid idő alatt bestseller lesz világszerte. De persze az is megeshet, hogy a könyvben igazából semmi nagyobb újdonság nem lesz majd, csak talán a korábbi botrányok lesznek egy kcisit jobban kifejtve.

Az is megeshet, hogy minden családtag kap majd egy külön fejezetet, persze nem lehet pontosan tudni a könyv felépítéséről egyelőre. A korábbi források szerint II. Erzsébet is teljesen ki van akadva a könyv közelgő megjelenésétől.

Óriási a titkolózás, épp ezért a sok találgatás, ennek ellenére a brit kiráyi családdal foglalkozó szakértők mindig szót kérnek a témában. Most a FemCafé arról számolt be a könyv kapcsán, hogy egyes szakértők szerint még az is megeshet, hogy nem is a királyi család prominens tagjai vagy éppen az uralkodó áll majd a könyv fókuszában, hanem Harry hercegnő tragikus körülmények között elhunyt édesanyja, a legendás Diana hercegnő, illetve balesetének körülményei.

A lap a Mirrorra hivatkozva arról is ír, hogy az eset kapcsán még Franciaországban is nyomoztak Harry emberei, hogy minél több új információt gyűjtsenek be a megjelenő könyvhöz.

Közben azt is tudni lehet, hogy a Penguin Books 8 milliárd forintért vette meg az irományt.

Még több érdekesség érdekel a brit királyi családról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás