promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlen csapást mértek a TV2-re – Kiszivárgott, hogy kik lesznek a Farm VIP döntősei, és hogy milyen celebek tűnnek majd fel a műsorban?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 műsorának a végkifejletéről az egyik Facebook-csoportban rántották le a leplet.

Sokaknak nem kell bemutatni A Farm VIP-t, ami egy két éve futó reality műsor, ahol ismert emberek versenyeznek egymás ellen. A show 2020. november 15-én került először adásba a TV2-ön, és eddig két szezon ment le belőle.

Annyit már biztosra vehetünk, hogy Demcsák Zsuzsa mindenképpen vissza fog térni. Információk szerint a műsorvezető már végzett a Farm VIP harmadik szezonjának a felvételeivel, ami egyúttal azt is jelenti, hogy megindult a Karib-tenger felé, ahol a Money or Love-ot fogják forgatni.

Az ősz folyamán biztosan látható lesz még a TV2-n a Párharc című vadonatúj reality, érkeznek a Dancing with the Stars, az Ázsia Expressz, a Séfek séfe, valamint A nagy Ő friss epizódjai.

Szintén nem tudni még mikor, de biztosan jönnek a Szerencsekerék új részei, valamint több év után visszatér a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Eddig nagyon figyeltek arra, hogy a Farm VIP-ből szinte semmi se szivárogjon ki, de A Nagy Bulvárcsoportban most rengeteg mindenről lerántották a leplet. Aki csatlakozni szeretne a közösséghez, az ide kattintva meg is teheti!

Előfordulhat, hogy tényleg spoilerek érkeznek a műsorból, szóval aki szeretné végigizgulni, az most ne figyeljen.

„Farm VIP döntősei: ifj. Schobert Norbert és Luxusfeleség Dalma… Legbátrabb párost nyeri: Varga Viktor. De szerepelnek benne még BMW és Kulcsár Edina is”

- osztotta meg a csoportban a Kanjina Pentagon személyes blog. Itt valószínűleg viccesen G.w.M-re gondoltak, amikor beírták, hogy BMW.

Természetesen nem lehet tudni, hogy a pletyka megalapozott-e, de ha igen, akkor annak a TV2 nagyon nem fog örülni, hogy valaki szivárogtatott. Az előző Farm VIP évadot Fehér Holló nyert meg, míg az ezüstérmes Buzás Dóri lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás