promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kicsi bugyiban ült le Tóth Andi, a fotó láttán szinte felrobbant a magyar internet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország egyik legkedveltebb előadója nagyon forró fotót posztolt.

Tóth Andi az ország egyik legkedveltebb előadója, akinek számait tízezrek, sőt, százezrek pörgetik napi rendszerességgel a világ egyik legnagyobb videómegosztó portálján, a YouTube-on. Az előadónak számtalan nagysikerű száma kúszott már fel a milliós megtekintések fölé ért számok lajstromára. Tóth Andi pedig nemcsak számokkal és tévés megjelenésekkel kommunikál a rajongóival, hanem szinte napi rendszerességgel tesz fel képeket, fotókat vagy éppen csupán rövid ideig megtekinthető, és utána eltűnő Instagram sztorikat.

Tóth Andinak 383 ezer követője van, akik bizony nagyon is aktívak a közösségi média oldalán, így bizony nagyon sokszor díjnyertes kommentek is érkeznek, amelyek megkönnyítik az újságírók munkáját, ha éppen óriási kontentéhség van.

Legutóbb pedig érkezett a nagy bejelentés, hogy az imádott sztár összejött egy máik nagyon népszerű magyar előadóval, akinek ráadásul az év egyik legjobban pörgő és legnépszerűbb számát, az Úristent köszönhetjük. Tóth Andi és Marics Peti korábban egy romantikus kép keretében jelentették be a nagy hírt, azóta számtalan pletyka a net sűrűjébe lépett, hogy kapcsolatuk csak átverés, ám ezek nem bizonyultak igaznak, a két sztár nagyon jól megvan együtt.

Tóth Andi most újra egy szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás